Szuper! Én mint tulaj ezzel tisztában vagyok. Funda alapján ez a cég egy csoda,amit a rv ára is tükröz. Az a gondom hogy én mint tulaj ebből nem részesültem még ezidáig. De ami késik talán nem múlik. Viszont elgondolkodtat ,hogyha szétnézek a BÉT-en csupa olyan rv-t látok ahol van mozgás,kommunikált tervek és osztalék. Ami lehet itt is lesz majd talán jövőre ,de addig sok víz lefolyik a Tiszán :). És mivel itt az általad leírt akvik már tudottak,nem látom mi az ami az árfolyamot fel tudná tolni legalább a 800 ft-os sávba,ahol a számok alapján még mindíg alulértékelt lenne a papper és ahol bő 4 hónapja volt. Majd szeptemberben kijön az első féléves eredmény ami talán kicsit megmozgathatja, (és a GOODYEAR már mutat valamit)de elég bivaly most a forint úgyhogy az eredményeket lehet megint kozmetikázni.És tudjuk hogy ez nekünk tulajoknak nem igen jó. Szóval összegezve nem látom azt hogy mondjuk rövidtávon miért lenne jó döntés ezt most tartani, ne adj isten venni! Persze utólag mindíg okos az ember ,de a 2026-os évben eddig szinte bármi jobb lett volna mint ez a CSODA. Szóval én ilyeneken töröm a buksim......
Már 1 hónapos cikk, de érdemes feleleveníteni, mert az elmúlt napok beírásai alapján lehetnek páran akik vakon vannak itt. Az Appeninn 2025-ben tovább haladt a 2022-ben meghirdetett stratégiája mentén, amely középpontjában az alacsonyabb jövedelmezőségű ingatlanok fokozatos értékesítése és a magasabb hozamú, stabil cash-flow-termelő közép-kelet-európai régiós ingatlanok akvizíciója állt. A stratégia újabb kézzelfogható eredménye az idén februárban lezárt tarnówi akvizíció, mellyel az Appeninn megszerezte a Goodyear hosszú távú bérleti szerződéssel rendelkező logisztikai központját. Az 56 ezer négyzetméteres ingatlan az Appeninn második lengyelországi befektetése a varsói Wiśniowy Business Park irodaház-komplexumának 2023-as megvásárlását követően. A tarnówi tárgyalásokkal párhuzamosan a társaság 2025 decemberében keretmegállapodást írt alá a lengyel Dekada S.A-val és leányvállalataival 11 – összesen 53 ezer négyzetméter bérbeadható területtel rendelkező – lengyelországi kiskereskedelmi ingatlan megvásárlásáról. https://www.economx.hu/ingatlan/2026/04/02/appeninn-kozep-europa-felvasarlasok/ Tehát a tarnówi akvizíció már februárban lezárult, és bár hivatalos bejelentés a DEKADA tranzakció végső lezárásáról (a 11 egyedi adásvételi szerződés aláírásáról) még nem érkezett, de a vállalati kommunikáció és az előkészítő lépések alapján a folyamat a finisben van. Érdemes figyelni a BÉT közleményeket és az Appeninn híreit, mert bármelyik nap napvilágot láthat a zárásról szóló rendkívüli tájékoztatás.
nagy vevőnk elkezdte megkapni a pakkokat és ezután lejjebb ugrott (551-re) - 2 lehetőség van: nem akart venni, vagy akar venni ráadott magára és aztán lejjebb ugrott, hogy gyanús legyen és így majd mások "is" el fogják adni a papírt - itt bármi lehet
egyébként van itt valaki a fórumon, aki konkrétan 561-en adott el neki most papírt?
El lehet itt játszani a tudatlant csak az árfolyam makacs dolog . Tanulságot le kell vonni azt menni oda ahol pénz van . Ez lézer Jani féle batidai favellamos megvár úgy látom ..
12 minuszoló nem érti úgy látom mit jelent a kapitalizmus . Mondjuk nincsenek vele egyedül. A NER 16 évig nem jött rá. Az ilyen áfacsaló üzletemberek “ birodalma” egy rakás szarkupacot ér egy normális befektető szemében ..
Ezen a szinten nincs eladó, ott áll 561-en a vevő és nem kapja meg. De 546-ra múlt héten kellett pár ezerrel borítani, hogy essen vagy 20 Ft-ot. Ilyenkor hol vannak az eladók?
Igen, nem promózzák magukat, de ettől még rendben van a cég, jól prosperál és ha lezárultak az akvik azt is látni fogjuk mennyire szépen bővül. Pihenj egy kicsit Jocek, ne hagyd, hogy ennyire szétemésszen az ideg. Kevesebb hisztivel, több konstruktív hozzászólással, szerintem többen boldogok lennénk és szívesebben olvasnánk ezt a topicot.
Appeninn real