Ne add fel! Más lesz ha egy újságíró leírja azt amit te! Nem kell mostantól ez a reklám senkinek! Senki nem tartja a hátát senki miatt! Varga Mihály senkinek nem tesz szívességet. Ha bejelentés van ,le fohják folytatni! Ezért írtam korábban, ki a valódi tulaj? Törő - Hernádi, Jelinek- Tiborcz,( Otp- valamiért itt van) Csányi????
Srácok! Nem tudom ki mióta tulaj itt,de pár dolgot szerintem nem ártana tudnotok. Jómagam ott voltam a tavalyi kgy-n. Az igazgatóság tagjai bábok. Vaskos fizut felveszik és ennyi. Nagy valószínűséggel még részvényük sincs. A sablon betanult szöveget szajkózzák és valószínűleg most is ez fog történni. Már a kezdet rosszul nézett ki tavaly. Kb egy 25 fős helyiségbe kellett beférnünk. Voltunk vagy ötvenen. Az azonosításnál ügyeltek arra hogy hangosan mondják kinek mennyi a rv darabszáma. Papírfecniken ment minden javaslat szavazása. A nagytulajok csak megbízottakat küldtek,akik úgyszintén a betanult szöveget mantrázták. Szóval full amatőr volt az egész. Tervezitek hogy ki mit fog kérdezni. Kb pont annyi infóval fogsz eljönni,mint amennyivel odamentél. Dióslaki volt aki próbálta az elején felvenni a fonalat az igazgatósági tagokkal,de full semmi infót nem tudott kihúzni belőlük. Mindegy,én örülök ha fel vagytok pörögve erre ,csak túl sok reményt szerintem ne fűzzetek ehhez. Én is ilyen voltam tavaly aztán üres kézzel tértem haza. Félre ne értsétek nem bántásból írom (én is tulaj vagyok)
Örülök hogy te is így gondolod! Furcsa hogy szinte senki nem szorgalmazza ,pedig ez elemi érdek! A kutya is védi a saját territóriumát! Ebből nekem mondjuk annyi jön le hogy kevesen vagyunk valódi kisbüfik! :) Eddig nem nagyon volt értelme bármit számon kérni! Következmények nélkül azt csináltak amit akartak! Most itt a lehetőség hogy megköveteljük a transzparens működést ! Nekem belefért hogy nem lesz osztalék idén, mert úgy gondolom hogy a jövőt nézve helyes döntés született! De az hogy az árfolyamot nem védik, csendben asszisztálnak valakinek , az Btk ! A továbbiakban pedig elutasítom hogy az összes nyereség akvirárálásra kerüljön! Tessék osztalékot is fizetni! Vonjanak be tőkét, az volna a legmegfelelőbb!
Appeninn real