Nem értem miért nem BUX-t vettél-:))) Új ATH megint ez csak emelkedni tud -:)... Képzeld el ha a LAC csomagodon eddig BUX-t vettél volna Orbán helyett Te vennéd be most Brüsszelt-:)))
Szerintem óriási hiba volt, hogy a pénzügyminiszter vezetésével beavatkoztak a kötvénypiaci folyamatokba. A piac ezt megoldotta volna saját maga, de nem, el kellett mondani az egész világnak, amit úgy is tudtak, hogy nagyon sebezhetőek vagyunk, jól gondoljátok és megmutatom, hogy hová lőjetek. Vagy tapasztalatlan ezen a téren, vagy ostoba, vagy szándékosan akciós árakat akarnak egyes instrumentumokban. Én azonnal kirúgnám, kérdés nélkül.
Csakhogy most egyszerre van 3 nagyon eros tenyezo, es mindharom kritikus eros szinteket tort at. 1)Az Olaj (brent) 108.5=nel a kitoresen dolgozik. Az Olaj chart a korabbi varakozas szerint wave(3) hullamban emelkedik, es boven 140$ fole megy, valoszinuleg innen meg egyszer duplaz. . 2) A Dollar kamatok kitortek (US10Y) 5.00% fole. Egyelore nem latni a veget. A FED nagy valoszinuseggel kamatot emel. . 3)A tulerteket, tularazott AI tema, es vele a Tozsdekapitalizacio 40% resze, elesen lefekezodott.
DOW 51900, leszakitotta minden supportjat. Az SPX meg egy utolso supportot kalapal, valoszinuleg ez is leszkad. Be fog gyorsulni a zuhanas. Lasd BEAR alternativa.
SPX daytrade A mai 5min charton egy tiszta 5 subhullamos eses van. Mar csak 4-5 pont, es leszakitja a tegnapi 7592 melypontot. Baj lesz, ebbol ha leszakad, baj lesz belole.
SSPX futures daytrade Overnight uj melypontot csinalt, aztan ennek az esesnek jo nagy reszet vissza felkorrigalta. Ha ez egy ujabb (1-2) hullampar, akkor tenyleg 5 db van egymas utan, ami extremen ritka eset. Ha megis helyes, akkor innen osszeomlas varhato. , Ha nem jo, akkor valami EndingDiagonal alakzatra lehet gondolni az aug, csucs ota, alakzatra nagy a-b-c, ahol most a (c) szakasz egy Ending Diagonal. Hamarosan kiderul. .
Hiába Trump Taco - most Irán (és a mögötte álló középhatalmak diktálnak), az Öreg nem tud kiszállni a korábbi üzleti stratégiája által, mert itt nem működik ...
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.