Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nekem nem az jön le , hogy nagyon jól állnál . Nem fogok pozitívat írni arról ami nem az . Az Árfolyamok meg engem igazolnak . Az a bajotok ti abszolút nem értitek mi a piacgazdaság . Vitya se bírta felfogni hogy nem ért hozzá .
De mondok jobbat . Miért akarsz Te mindig minden xarhoz betegesen ragaszkodni? Egy értelmes cégnél nem olvaslak csak ezek a NERes semmire aló gagyizások. A másik : miért nem bírod kivárni mi sül ki a vizsgálatból ? Hajt a tatár ??…
Egy ilyen csődtömeg? . Oszt mire kellene more ?😂. Hosszú évekig működött minden , anélkül hogy ész nkül egybe lopták volna . Bumm is löki a faszságát .. Nem így kell céget felépíteni.. De jobban járt volna a fő more ha hagyja a piacot nyugton és nem játszik Hruscsovot . Amúgy meg sokan utálják a hülye fociját is . Szotyizzon Kassán a telepen …
Q2-vel egyetértek, de most óriási nyomás alá került a 4ig, azt hiszem ez lesz A TRÓFEA a Tiszának. Nehéz ügy, vagy Rába rali lesz, vagy megy a levesbe. Ebben a topikban ez utóbbi verzióra van egyetértés.
“Az állam pénzt adott egy cégnek, hogy abból a cég megvásárolja az állam vagyonát. Ez a mondat foglalja össze a legtömörebben, miért indítunk átfogó vizsgálatot a 4iG és a magyar állam teljes kapcsolatrendszeréről. A kormány döntése alapján átvilágítjuk az állami megrendeléseket, a finanszírozásokat és a garanciákat, az Antenna Hungária körüli tranzakciókat, a Vodafone-vásárlás finanszírozását, a Honvédelmi Minisztériummal mindössze hetekkel a választás előtt kötött, több mint 1300 milliárd forintos keretszerződést, a több mint 850 milliárd forintos műholdprogramot, valamint a hadiipari tulajdonátruházásokat és az azokhoz kapcsolódó állami pénzmozgásokat. A munkában négy minisztérium vesz részt. Sok ezer milliárd forint közpénzről beszélünk. Egy dolgot fontos tisztán kimondani: nem mi ítélkezünk. A kormány feladata az, hogy minden dokumentumot megtaláljon és átadjon a hatóságoknak. A bűnösség megállapítása a nyomozó hatóságok, az ügyészség és a bíróság dolga. Ezért a Nemzeti Vagyonvisszaszerzési és Vagyonvédelmi Hivatalhoz, a NAV-hoz, a rendőrséghez és az ügyészséghez fordulunk. És azt is elmondom, ami ehhez hozzátartozik: ahol szabályos, tisztességes és a magyar emberek számára előnyös döntés született, azt is nyilvánosságra hozzuk. Ahol viszont szabálytalanság vagy bűncselekmény gyanúja merül fel, ott feljelentést teszünk, és visszaszerezzük a magyar emberek pénzét és vagyonát. Tizenhat év után a magyar állam végre nem néhány kiválasztott üzleti kör érdekeit védi, hanem a magyar emberekét. A magyar állam vagyona a magyar embereké.” K. István
Kíváncsi vagyok bejön e ?! Szerintem már ez az ugralgatas is kockázatos (persze a tőzsde mindig az) de kisebb összeggel óvatosabban nem megvárva a maxot működhet.Csak nehogy közbe jöjjön vmi tré hír mert akkor lehet nem férsz ki az ajtón.
Mindenki erről beszél, de még senki sem mutatott fel egy nyavalyás papírt. Ez köcsög is vádaskodik alázza a papírt, de hol a bizonyíték? Nem titok, hogy az állam közpénzből építette fel a céget, a cég működik ez a kapitalista világban bevett gyakorlat. Ez a rohadék meg azt mondja ellopták a pénzt. Hol a bizonyíték?
Ez nagyon színvonaltalan hozzászólás. Ha virítani tudna bizonyítékot, akkor az már a rendőrségen lenne. Szerinted akkor sehol nem történt "okosság" az orbán kormányban, mert egy mezei fórumfelhasználó kezében nincs írásos bizonyíték?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...