Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Keresd vissza azt a hozzászólásomat , választások előtt nem is írtam ebbe a topikba csak az Orbán takarodjba.Értem hogy próbálsz hazugnak beállítani de ebből is látszik hogy gondban vagy a céggel együtt. :)
Csak szólok a dutyiról jut eszenbe, az igazságügyben totális a káosz, a vissza cuccban meg még annyi se , nem működik semmi, Péter meg locsog reggeltől estig, most már el kell kezdeni valamit csinálni, persze a 4igének ez jó, megy az óra TIK és TAK, addig is lehet termelni a pénzt, erősödni, meg szervezkedni, ja és ilyen baromságot meg ne írjunk be, hogy külföldről vesznek ezt meg azt, amikor itt is van, most komolyan
basszus, mi történt, azt írtad anno, április 13-án 500 lesz a papír és dutyi, felminősítetted a céget, ravaszdi vagy, akkor már három napja Te veszed, azért nem omlik össze, holnap én is veszek, kis hamis, jó lesz rád figyelni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez a cikk azért is tragikus üzenetet hordoz, mert milyen sikere lesz annak a cégnek nemzetközi kötvény piacon, akiben az anyaországa sem bízik, mint jövő..
"A Magyar-kormány a 4iG kikosarazására készül, és a közpénz-kicsatornázás ékes példájáról beszél
A műholdas távközlést a Tisza Párt kormánya is fontosnak
tartja, de az állam számára szükséges szolgáltatásokat várhatóan az
európai uniós partnerektől fogják megvásárolni, nem pedig az elmúlt
néhány évben űripari szereplővé avanzsált magyar cégtől. " Ez igen, igazi hazafias kormányhoz méltó viselkedés, jönnek a bizonyítékok kinek a kormánya valójában a TISZA. Ez van előírva, hiszen az EU mindent akar látni és hallani MO is, ezért kell az ő cége.
nemtudom milyen most már-ról beszélsz.Eddig is ezt mondtam 1000 alatt lesz jövő ilyenkor kb vagy esetleg már év végén. Ebbe nincs semmi ujdonság.A 700 az csak egy jól csengő szám :)
a lényeg az hoyg a sok alakítás után már a 4ig nem fog annyit érni amennyire itt egyesek várjáék jó ha 1000 alatt lesz jönnek közben az új részvények is azok is szépen hozzáadnak a csorgáshoz.
Miután a szerződések titkos kormányhatározatokon alapulnak, ezért a minisztérium részleteket nem tudott mondani azok tartalmáról, de azt megerősítette, hogy a szerződésekben több (a jelenlegi tárcarendben összesen öt) tárca érintett, és „a szerződéseket úgy alkották meg, hogy azok egyértelműen előnytelenek a magyar állam számára, és egyoldalúan előnyösek a szolgáltató javára”.
"A 4iG nemzetközi együttműködéseivel kapcsolatban a Magyar-kormány minden olyan megállapodást, együttműködést fenn kíván tartani, amely kedvező Magyarország számára, és minden olyat felül fog vizsgálni, ami kedvezőtlen." - remélhetőleg sok kedvezőtlen azért nincs...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...