Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
szóval nem véletlen hoyg a reinemetallnak enynire sűrgős lett hoyg már kétszer is találkoztak.Ez inkább negativ hír számomra hogy már megint találka kellett...Általában a menekülő felek szokták ennyire sürgetni a dolgokat.
Igen azt beszélik meg hogy tudnák kivenni azt a sok részvényt amit ide befegtettek mert látják hogy ez a holding megy a levesbe.Mert már nem jön jászainak zsbbe a sok milliárd amiből kivásárolhat valakit a részvényeiből. Én is ugyan így menekülnék ahoyg ar heinmetall csinálja. Óvatosan ne legyen feltűnő
Ez ma inkább spekulatív felhúzásnak tűnik, én hullámozgatok tovább amíg konkrét hírek nem jönnek a céggel kapcsolatos kormányzati megegyezésről/szándékokról. Az alsóbb csomagok eladáson, sajnos szerintem lesz még lehetőségem visszavenni, bármennyire is lelkes most a párhuzamos(valóság) topik.
ezt már többször leírtuk hogy hullamokba fog esni nem nyíl egyenesen szépen ezen a szinten próbalgatnak eladni pár részvényt de ez lesz még lejjebb is bőven. majd 1400-ról amikor felmegy 1600-ra majd megint kezditek hogy valaki tud valamit mert elkezdte venni? aztán majd 1000-nél megint?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...