Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Az első 2 cég a 4IG cége :D Legalább nézz utána, ha írsz valamiről :D A GAMMA pedig 1 kis cég 4milliárdos bevétellel. Nem lehet megkerülni a 4IGét itthon. Nem is fogják, csak megy az izmozás. 2 hónapon belül ezt majd mindenki látja. 1870 a nyitó 1880ft
Semmi sem biztos.Csak az hogy az elefánt bennt van a porcelán boltba.Az hogy mi lesz csak tippelni lehet.Én egyenlőre nem vagyok túl pozitív gyanúm hogy a safe át lett varialva.Ruszin Szendi sem tűnik a legélesebb késnek a fiókban (az hogy amikor mindenki figyeli hogy mibe tud belekötni,választási kampány van és ennek ellenére fegyverrel megy előadast tartani nem vall túl penge eszjarasra) nem tudom van e vki aki elmagyarázza neki hogy nem az kéne hogy legyen a cél hogy a 4 igt cseszegesse?!
A tervet modósítják nem véletlen hogy az EU nem fogadta el.Sztem alapból több hitelről lefognak mondani.És vannak olyan hadiipari cégek akiknek semmi közük a 4ighez így lehet ők kerülnek előtérbe.
Hat kivettem volna 1750 azt a 6500 db és 1830 körül passzoltam volna? Most csak napi cucc megy. De ki tudja lehet hamarosan már nem. Ne feledd az idő nekünk dolgozik.
Tegnap végignéztem Péter sajtótájékoztatóját, kemény a fickó! Az újságírók meg harmat gyengék még szokniuk a helyzetet. Látszik elszoktak 16 év alatt, hogy bármit kérdezhetnek. Közben Péter nagy erőkkel pörgeti ki a feladatokat, ezt fogjuk ellenőrizni meg azt. Honnan lesz ember aki elvégzi? Fogok jelentkezni önkéntes ellenőrnek ide 4ig hez!
Értem mit mondasz, köszönöm az óvatosságot. Igen, sajnos érzelmekkel kormányozni nem lehet. Ott racionális döntések a célravezetők, amik az ország javulását szolgálják, és nem további megosztottságot szítanak. Nekem az is a fejemben van, a pénzt szereti MP - ezt tudjuk. Kb 60 misit szakított MP a 4IG részvényeivel. Biztos, hogy ezt ezt nem feljeti el, biztos , hogy már felhívták rá a figyelmét, hogy mi volt a múltban. Tudnak róla hogyan vette, miért vette....ezeke elő lehet húzni ha úgy van, a bizalom megingása az első lépés a hatalom elvesztéséhez...., az eladási színház kellett a politikai szerepléshez. Még az is lehet Valaki nevén futott tovább a ~60.000 db és még jóval több folyt be belőle év végén.... RSZR is átütemezést jelentett nem elutasítást. RSZR szerintem hiúbb annál, hogy egy valós hadiipari fejlesztést ne a sajáát eredményeként tüntessen fel, minthogy zsigerből elkaszálja..... MP-pedig a gazdasági helyzet miatt minden fillért meg kell fogjon...tudom, az érzelmek vezérlik...... Én nagyon bízom benne, hogy a színház lement a népnek, Lengyeleknél tanul kicsit, és az érdemi munka elkezdődik. Megmondom őszintén Nevek kapcsán én Rogán Cecília-t és Sarka Kata-t szívesen hallanám, hogy mehetnének visszafizetni a semmire kapott 5 milliárdjukat. Na az Ő nevüket szívesen hallanám MP-től.
Két lehetőséget látok: vagy áttelepítik olyan más cégeknek a hitel egy részét vagy egészét, akik bizonyos részterületeknek meg tudnak felelni, vagy nem megy sehova. Olyan lehetőséget nem látok, hogy a 4ig bármit is kapna. Sokáig abban bíztunk, hogy dehát nem említette a 4ig nevét MP, hát most említette, és elég egyértelmű utálattal. Ezt hívják keretezésnek, amiben kijelölték (MP, Radnai, Ruszin) az új bűnöst, amit a nép elé lehet dobni, és egyúttal felépítettek egy lehetséges magyarázatot arra az esetre is, ha nem lesz a SAFE-ből semmi. A társadalom amúgy sem fogja könnyeit hullatni egy fel nem vett hitelért. Itt már mindenki oligarcha, még a takarító is a cégben. Amiket írsz, az természetesen racionális, csakhogy a fő szereplő nem racionális, hanem érzelmi alapon működik. Nem lebeszélni akarlak, csak óvatosságot javaslok, ha a SAFE-ben bízva vásárolnál.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...