Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
https://www.portfolio.hu/befektetes/20260410/nagy-atalakitas-johet-a-4ig-nel-nem-fizet-osztalekot-a-vallalat-829730 Jajj dehogy. Most kell örülni, hiszen saját részvényt fognak venni. Kíváncsi leszek, hogy a közkéz utána mennyire fog olvadni....tulajdonképpen annyira nincs cash az akvikra, hogy mindenért részvénnyel fizetnek, de ennek meg lesz a böjtje hosszú távon. Nekem ebből az jön le, hogy most a cél, hogy minél olcsóbban tudjanak részvényt visszavásárolni....
Miután te vádaskodsz, te hozz bizonyítékot. Jelenleg 3,5 milliárd euró hadiipari megrendelése van a cégnek és ez független az EU hadiipari hitelétől. Az államtól nem ki játszották a cégeket hanem bérbeadták az épületeket, gyártósorokat de a tulajdonos az állam maradt ill. azok a cégek amik tulajdonosok az állam mellett. Rába többségét is megvették majd beszálltak a csehek is. A telekommunikációs részleg és Antenna Hungária, yett el csomag is részletesen le van írva. Az nem úgy történt hogy itt van 330milliárd ingyen. A magántőkealapba is úgy tolták pénzt hogy kezelésre adták de kamatostul kérik vissza. Sok hitelt vett fel a 4ig állami garanciával, ezért lehet a kormányt szidni de a hiteleket a 4ig fizeti, hitelminősítése jó. Az egész 4ig sztori sokkal bonyolultabb hogy egy topicban ezt meg lehessen beszélni de nálad amúgy is azt látom hogy az a hozzáállásod hogy neres tehát csak rossz lehet. Szerintem meg a 4ig az egyik kivétel, ezt jól építették fel, az állami segítséggel történt feltőkésítés egy nemzetközi, sikeres céget hozott létre. Az amerikai üzletek is jók, hagyni kell a céget piaci alapon működni, simán megél a piacon.
A saját rv. ha lesz fél év múlva élesedik... Milyen árfolyam lesz akkor? Megint 800? Vagy 2000? Most ezt beírom a naptárba, érdekes lesz vissza nézni a jelen-múltba! 😉
Neked mindig gondok vannak. KÉT évvel ezelőtt azt írtad folyamatoson még 1000 alatt, hogy NEM veszik, érdektelen és csak visszaadják mindig, nem tud emelkedni. EGY évvel ezelőtt is ezt írtad, beesik nem tud 1500 felett megmaradni. Most meg pont az ellenkezőjét nyomod. Nem fordítva kellett volna?
"Bocs hogy megint ilyet írok de olvass utána részletesen ne csak Direkt36 meg telex félinformációkat olvass." . Itt a lehetőség és cáfold. Bocs de a tököm kivan hogy én nyomozgatok más hasracsapásaira és amikor én beírok tényadatokat ők semmi cáfolást nem írnak csak olvass utána szöveget. Azt értem én hogy a megszerzett hadiipari cégekkel azt akarják hogy külföldi cégekkel együttműködve ( mert ugye magukban nem menne ) az EU hadiipari fejlesztési támogatásait szeretnék lenyúlni. Ezért kellett az államtól a 4IG-be kijátszani a cégeket. . Továbbra is mennyi is az értéke az állami tulajdonnak amiről TE állítottad hogy több mint az állami támogatás. Egyenlőre elég ha csak a 330 milliárdos Voda vételt és a 82 milliárdos Jászai magánalapba tolt tőkét meghaladja. Nem csapok hozzá semmilyen más állami hitelt és más állami támogatást.
TomJerry86 nagyon pozitív vagy de nem nyer a Fidesz, látszik a közhangulaton. Eddig a Tisza szavazók mindig elmondták hogy a Tiszára szavaznak de szerintük a Fidesz nyer. Most már ez változott, Tisza győzelmet várnak az ellenzéki szavazók.
A cég nemrég vett át 3400ftért több millió részvényt(mpr), jó nagy veszteségük van rajta. Az araboknak 4022ért számították be, ők is sokat vesztenek. Ezért is kellene tenniük valamit.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...