Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Azért nem kapkodnak utána ész nélkül. Ha az iráni helyzet nem borul akkor a héten a 2800at meg kellene ugornia azért ilyen hírek után. De azért valószínűleg benne van a félsz a vevőkben a választás miatt. Nem mernek nagy összegben venni.
De azért nem rajtunk kellene élősködniük, ahogy a digi után egyből megemelték a tételeket a telekom fölé és pl. a vízóra plombálási díjtétele a hétszeresére nőtt (milyen meglepő a lölő csoport...), főleg úgy, hogy ez mind állami pénzből lett megvéve... és most nem kekeckedésből mondom, de ennek semmi köze a tőkésítéshez, sem a versenyhez. (Konkrétan a telkó szektorban már verseny sem lenne, ha a Tcom nem lenne...)
MP győzelme után kicsinálják a 4ig-t? Ilyen partnerekkel? Ha ezt meglépi MP akkor bolond. Az árfolyamnak választástól függetlenül 3000 felett kellene lennie a bő 1 hét alatt megjelent hírek alapján. Ha meg véletlenül Orbán nyer akkor fel kellene pattannia az árfolyamnak.
Fogalmam sincs, nem tudom, hogy hányszor lehet bepalizni az embereket, de nem lehet, hogy Vance és Jászai találkozni fognak, és erről megint le lehetne húzni egy kis bőrt?
Amondó vagyok hacsak nem lesz vmi Trump gebasz a világban, mindegy a választás kimenetele, múlt héten volt az akció mint pl opus App nal innen felfelé lehet az út.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...