Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Pár perc alatt felhúzták 3050ről 3200ig, ott gyorsan elakadt és jött vissza. 3100-3200 között volt forgalom is. Most úgy nézki hogy megnyugszanak a piacok, elült a pánik de a 4ignél nem lehet tudni hogy merre indul. De az esésnek nagyobb a valószínűsége még akkor is ha a bux emelkedni fog holnap.
Mostanában ha valakinek sikerült eltalálni mikor fordul lehetett jól napizni vele de szerintem mostmár annak is fokozódik a kockázata hogy mikor nem jön vissza .
Én nem vettem, hulló kés alá nem állok. 2800nál már elgondolkodok de itt nem. Ez a délutáni esés elgondolkodtató, lehet a választásig nem is szabad belevenni. Utána is csak akkor ha nem MP nyer.
Lehetséges minden azon múlik ki nyer .De addig viszont bőven nagy a kockázat .A messiás járt itt nálunk a környéken is beszédet tartani .Hát K...sokan voltak ezt kár tagadni pedig én nem vagyok a híve.
Törölt felhasználó2026. 03. 09. 15:58
Megy itt a sírás rendesen . Én ma is vettem . Lesz ez magasabb csak legyünk türelmesek . Nyárra 4000 is lehet .
Nem semmi egy hònap még a vàlasztasig és már kezdődik .Ez az iráni balhé is ráerősít nem kicsit a dologra . Valòszínűleg együtt a kettő már azért kiveri a biztosítékot egy két embernél de lehet nagy büfinél is
Nem kell semmit bizonyítanom, vannak itt elegen, akik tudják ,hogy midnen igaz abból, amit írtam...és te is tudod...de nem fogom arra pazarolni az időm, hogy hetekre visszakeressem a beírásaid... De tudod mit? Majd lementem őket, ha lesz kedvem és időm... De szerintem beszélgess Zolikával, lassan úgyis csak ketten lesztek itt...
Nem vagyok nagypapi, de te egy kárörvendő kisgyerek vagy, aki ide jár szórakozni...de bátorsága nincs semmihez...se felvállalni magát, se kereskedni...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...