Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nincs korán annyira bár tény hogy én is inkább márciusra tettem volna hogy elkezdenek kiugrálni .Itt megkezdödött a verseny futás és ebben már nagyok is érintettek .Szállnak ki ennyi
Simán lehet ez mögötte, csak most épp azok adják akiknek van valami olyan infójuk amit ti nem tudtok, pl 30% alá ment a Fidesz támogatottaága vagy ilyesmi...A cigányok Önérzetes népség, Lázár elégetett jópár szavazatot...Szóval simán lehet, hogy Fideszes belső infósok adják...
4100ról zuhant pár nap alatt ide. Ezt nem hiszem hogy a választás miatt van ahogy bumm írja. Ahhoz még korán van és az elmúlt pár napban nem volt semmi újdonság ezen a téren. Itt valami más van a háttérben.
Q4re 5000 lesz jóslatok eltüntek. Ez idén már 4000 sem lesz, nem hogy 5000. Amikor milliárdos forgalommal adják napokon át ott valami nagy gebasz van amiről mi nem tudunk.
A kereskedést nézve olyan mintha Rubióra vártak volna hogy mit mond mert 11 óra körül megállt a zuhanás aztán lement a tájékoztató, nem volt szó benne a 4igről, ezért folytatódott a zuhanás.
Ezt kivégezték. Már aki ma 3300on vásárolt az is mínuszban. Holnap már ő is adja. Azért kfredd et megkérdezem még mindig zoli4444 és én láttuk rosszul és nem te?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...