Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A 4ig-nél meg pláne nincs korrekció. Miközben az otp jön fel, ez meg megy tovább le. Ha így megy tovább tényleg igazam lesz és ősszel meg lesz a nagy emelkedés csak nem 1600-2500 lesz hanem 1000-1600. Vissza jön a pánik előtti szintre.
Egyenlőre csak virtuális... :) Pislogunk,egyenlőre mást nem tehetünk.. Sajnos már nem sok pénzem volt, pedig ez most jó lehetőségnek tűnik. OTP-t vettem reggel, de lehet, hogy még korai volt. Innentől én már nem lépek semmit.
"Amúgy sem 4igben gondolkodok. Mtel szerintem jobb vétel. " Na ez az, amit nem értek. Itt vagy folyamatosan, osztod az észt, oda nem írsz....Mi az oka, áruld már el! Re: 1380.-
4Ig százalékosan ma már kétszer annyit esik mint mtel, ráadásul mtelhez képes alacsony forgalommal. Kevesen adják de azok nagyon. A visszaerősödéshez viszont nagyon erős forgalom kellene de szerintem a 4igből aki akart bevásárolt az elmúlt hetekben.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...