Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Kb. 2 hete amikor 1400 felettről visszament 1300 alá ugyanígy sávozást meg korrekciót várták aztán erre ment 1920ig. Senki nem tudja mi lesz. Musk nevét kétszer dobták be erre lett ez a száguldás. Semmi konkrétum csak Musk neve. Ennyi kellett. Ha elhiszik hogy itt valami nagy üzlet készül akkor mehet tovább fel. A kérdés az meddig tart ki a hit.
Valahogy úgy, a mai dojival megágyaztak neki rendesen, kész csoda lenne, ha ez a rakéta fennmaradna (-: Talán lesz még egy nekifutás, mert a múltat nézve eddig mindig volt, de sok jóra én nem számítanék ezek után sem. Lassú lecsorgással a szokásához híven a 850-es szintnek illik majd megtartania az árfolyamot. Az emberi természetből fakadóan is, ekkor pump and dump után csak profitrealizálás jöhet.
1920-1740 ez így nagyon gyenge lett. Amit 2,5 milliárdos forgalommal felépítettek délelőtt azt 900millióssal lerombolják délután. Így viszont sokan beragadtak.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...