Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Reggel megvolt a roham, aztán csorgás le. Ha jön délután a vételi roham (néha jön néha nem) akkor 1400 felett zárhat. Ellenkező esetben megint visszapattan?
Basszus ebből is látszik hogy nem tudsz szöveget értelmezni. A deltát rövidtávra írtam, abban a kettő napban szépen lehetett keresni vele. Sok napizó ki is használta. Nem biztattam senkit, viszont beláttam hogy tévedtem a 4ivel kapcsolataim és ezt le is írtam. Te kértél elnézést azoktól akiket több mint 3 éve vételre buzdítottál 1100nál, erre 600 lett? Nem, sőt te szórtál a nyakukba egy csomó részvényt.
Te írtad, hogy kérdő mondatot írtál tegnap :D Deltára akartad cserélni az 1200 alatti 4IGét, mikor a Delta 77ft volt. Biztattad itt a többieket. most mit mondasz róla? mert biztos, hogy ebben is igazad lett, mint mindig.
Nem írtam olyat hogy az idézett szöveg kérdő. Viszont ha annyira olvasod az írásaim akkor nézdd meg mit írtam később. Gyerekes amit művelsz de mit várhatunk tőled amikor 1100 nál 1500at vártál, erre 600 lett, te meg kijelentetted hogy igazad lett. Mert szerinted 600=1500. Azóta eltelt 3 év, most végre emelkedik. Akkor nekem lett igazam, most neked csak veled ellentétben én belátom ha tévedek.
Te kamubetyár. Megint hazudsz! Tegnap 15:47-es beírásod bárki megnézheti,hogy nem kérdő mondatot írtál. "Ebből a sávból nehéz kitörni. Megint visszanyomták. 1370 környéke a határ egyelőre." Annyira határ, hogy most felette van.
Biztos nem láttad,hogy a záróban mekkora kötés volt majdnem a napi maxon,valamint nem olvastad a híreket.Ezek után lefelé várod,látszik mekkora szakértő vagy.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...