"De túlzás lenne a pénteki és hétfői zuhanást pániknak vagy összeomlásnak mondani. Inkább csak egy figyelmeztetésről van szó, hogy nem csak egy irányba mehetnek a piacok. Ebből a szempontból inkább jó, hogy a tőzsdei kereskedők visszatérnek a földre, és a valóságtól elszakadt árazások is a normalitás irányába mennek. Ha pedig a piacok az inflációtól félnek, az arra utal, hogy valójában a gazdaság javulását és bérnövekedést várnak, tehát nem recessziót, ami deflációval járna." Forrás G7.24.hu
540 tuti nem lesz ma ez kizárt. Örüljetek ha 580-590 ig lejön az is kész csoda lenne. A csalódott OTP, MOL tulajok is nálunk vészelhetik át a vihart. Fogadjátok őket illendően :D
Már annyian beáltatok 590 től lefelé, hogy le sem tud addig menni :D 590-610 között lesz jó vételi lehetőség ha lesz. De poén lenne egy reggeli meghúzás felfelé :D nem tartom kizártnak. aztán 700 ról esegethet 6% ot napközben a tegnapi záró feletti szintekre :D
Tegnap 601-től álltam lefelé vételen, 62-ig öntötték le. :) Ma szerintem is meglehet az 580. Alsó limit 540, szóval ha 580-at érinti, akkor ha visszapakolták a stopokat a kisbüfik és azokat az 580 aktiválja, akkor lendülhetünk egy kört 550 felé megint. Hajrá, mindenki tegyen belátása szerint! Én vevő leszek ma.
OPUS tortát Chilivel :) Majd figyeljetek hogyan veszik meg az eladói minipakkokat reggel. Szép lesz nézni. Persze vissza lehet venni majd 680 on. Talán :D
OPUS Global Nyrt.