Na vegre valaki, aki nemcsak az allampapirban latja a boldogulas utjat. Maga a portfolio nem tunik konzervativanak es az en szintemen batornak is mondhato a turbo longoknak koszonhetoen. Cak a Wallis es a Delta lemarado a tobbi elvileg szep remenyekkel kecsegtetnek. Remeljuk iden a Ricsi is magara talal, mert ha nem a longokkal lehet problema.De en is erintett vagyok benne igy bizom benne.
nem szoktam ide írni, de folyamatosan olvaslak Titeket - tetszik hogy nem bántjátok egymást :-)
ezért ide be merem írni az idei induló pozimat (teljes tőke %-ában, miben mennyi pénz van most) : AW 20% API 35% OPI 15% OTP TL 10% RICSI TL 10% DELTA 5% KP 5%
a tavalyi évben bőven állampapír feletti hozamot tudtam csinálni, ahhoz képest, hogy március végén mínusz 25%-ban álltam a teljes tőkére vetítve - volt egy kis izgalom, mire pályára állítottam a pénzt :-)
lehet "szarozni" mert érdekel a véleményetek ezekről az instrumentumokról :-)
jó spekit és szép évet MINDENKINEK - a nap is kisütött :-)
Semmi gond, legyen szerencsed. Az erdekes, hogy valaki 1500 fole huzta a Rabat is. Ma mar egyebkent semmit nem akartam venni csak moziztam, vege az evnek.
Szerencsém volt, de remélem nem idegesítelek azzal , hogy még a mai napon is vettem, és még most sem késted le. Komolyabb korrekció itt szerintem nem lesz, mert az megveszik. Azt azért hozzáteszem, hogy nem realizáltam, nem szeretek kiugrálni. De azért itt is bármikor beüthet valami nem várt dolog, kockázat mindenütt van. A WABI tegnap is és ma is jól nézett ki, de aztán visszaverték, de ami késik az nem múlik. Szólok, ha 4000 -nél leszünk.
Kisbüfik topikja