Nyomda drága, ettől még mehet. Nekem már az MTEL is drága, de ettől még mehet. OTP és Wabi ami érdekes. OTP bőven ár alatt, ott előbb utóbb split lesz...
Az OTP-ben lehet két három kört is csinálni amivel lehet előbb lenne meg a haszon, de nyilván a kockázat is magasabb. Na ezt kell mindenkinek mérlegelni, de továbbra is azt mondom, hogy hosszútávú befektetésre nem biztos, hogy ATH-n kell megvenni egy papírt.
egy kis MBH: 7900, nem mi vagyunk per pillanat a legérdekesebbek, de lesz januárba osztalékelőleg, jó jelentésünk lesz, kitűnő agilis a menedzsment.. hirtelen mozgásokra számítok dagonya majd 10K...reklám voltam:_)
Ha ennél tudsz jobbat, ami szinte tuti akkor szóljál nekem is. Hozzáteszem, ha tényleg jók lesznek az eredmények és a jelenlegi kilátások szerint hozza az elvárt szintet a cég, akkor osztivágás után rövid időn belül a leeső osztit visszahozza az árfolyam. Ha mondjuk OTP-t veszel 2,6 millából 16.000 Ft-os áron , akkor kb. 162 db részvényt kapsz, azt eladod 19.000 Ft-ért , durván 500.000 Ft-os hasznod lesz. A kérdés csak az, hogy melyik éri el hamarább a célárat.
Törölt felhasználó2024. 01. 02. 10:58
na ez a kbc kuka lett,a másik kendh meg elég átláthatatlan-cumilumi
A végén még "rábeszéltek", de: Ha 2600 körül veszek mondjuk 1K-t. Annak a nyeresége 3K árfolyamnál 15%=400 E forint, de ehhez be kell raknom 2,6 milliót. Tudom jön az oszti, de valahogyan úgy érzem, hogy 2,6 millával máshol könnyebben tudom a megkeresni a 400 E hasznot. Ezért mondom, hogy drága mert ha ezt 20000-2200-as árfolyamnál tettem volna meg egész más lenne a matek.
Nem nagyon követem a Cig-et. De amit tavaly láttam, hogy jókor jött a spekafelrántás ,mert kihuzta a 260 környéki dagonyából.. Jó pozicióból indul 2024..
Kisbüfik topikja