Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nyugodtan vegyétek, úgy is kell. Én hagyom ki csak. Ma már megkaptam másik topikban, hogy savanyú a szőlő nekem. Bár azt mondta aki még egyszer rólam ír, azt törli, de azóta is rólam ír, ha kifejtem álláspontom. Pedig bevallom béna vagyok, nem értek hozzá. Úgy néz ki nem elég, akkor is rólam kell beszélnie. Hiába a többet nem, neg törli a másikat.. Ez van
Én nem shortolok, várok. Csak jelnél shortoltam, akkor meg is voltak a korrekciók, de hati kevesebbet mozgott, mint Bux. Mindig tágul 1000pontot. Van egy ezer pontos Bux esés, hati kb semmit nem esik.
Pedig csak reálisan nézzük a négy blue chip rv.-t. A telo az valahol már csúcson....de a másik három kb. 15-20-%t fog még menni legalább az éven... így bux kb. 110 -115 k. között lesz valahol...így régiós szinten is a helyére kerül mindegyik..ebből pedig én nem akarok kimaradni...persze mindig vannak korrekciók, azokban lehet dobni a long pozit és shortolni...sokszor meg is játszom, több kevesebb sikerrel...tavaly ősszel én is csak a shortnak és a korrekciónak láttam értelmet...adtam is amíg le nem feleztem a tőkémet év végére...na utána elgondolkodtam és fordítottam...azóta 3,5 szeresére növeltem... mert a piaccal szembe menni értelmetlen...ha majd fordulna a trend, akkor váltok....
Én nem rettegek. A hír retteg, amit berakok max. Én csak nem értem. De nem kell mindent érteni, ezért kell tanulni, mert atszik nem vagyok jó. Én ezt mindig leírom, elismerem. Ezért választom biztos Állampapírt. Abban nem csalódom. Tudom mire számíthatok. Elvagyok belőle, mi kell még?
Én itt vagyok ATHs napoknál is. Longerektől iihal a topik mínuszos napokon. Pláne -10%nál. Beirás sem volt a topikban. Pedig teljes tőke vesztés hatiban 10szeres tőke áttéttel. Minden jót, szép napot! Jo longolást!
300Fton senkinek nem kellett Telekom, pedig felvasárlást,aukciot is hirdettek 400nál. 8000nèl én nyugtattam a népet OTPben ott fordul, Evazellert nyugtattam, mondtam fordul ékből tartsa. Most 1700-1800on is jo telekom, 27ezren OTP. Meg kell még drágábban. Csak nyugodtan. Szabad választás van.
Három éve csak nézed, amikor kivonultál. Nem? És három éve mondod. A kamatokról meg annyit, hogy sok részvény (az akkori áron nézve) 10% és feletti osztalékot adott, ami ráadásul évekig tart majd. Hát ennyi. Egy történelmi lehetőség kimaradt, A múltban éltek!
Én már csak nézem agyrém extrém piacot. Mellette minden nap szép kamatot írnsk fel, és élem életem. Dehogy veszek részt buborékokban, őrület, kapzsiságban. Csinálja akinek hiányzik.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!