Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Miután kikaptam 640-650 ről 34 kontit el is indult... így most longan várom a nap végét.... :) ....ha egy vidám nap jön odakint, ez megint megy 2000-t...mert esni ma sem engedték ....
giga kartell mol tkom tartja, meg a külf alap megbízásának a visszatartásával, amikor török index esik 8 %-ot napon belül akkor a régiós alapoknak reagálnia kellene
véleményem szerint addig huzzák még, amíg a bux komponensek piac által kialkudott értéke és a valós "belső" érték közötti különbséget a nagyobb szereplők, az invesztorok vásárlásra használják. Aztán majd beáll az egyensúlyi állapot ( amit általában egy jókora túlhúzás is megelőz, majd az inga hatás miatt uez visszába ) na, azokhoz a kosárindexekhez tarozó árfolyamértékből számított árnál meg fog állni a bux is. Szerintem nem most lesz. Ahogy én látom a kötelező korrekció megvolt ( nem nagy , nem hosszú, de valamicske ) és indul a 2025ös év bika piaca, amit a tőkeáramlás iránya is erősít. ( ezért is vált el elég látványosan pl S&P vagy Nasdaq az eu piacoktól, ez az átrendeződés több hónaponát tarthat, sőt.... Ezért nem érdemes most egy hirtelen usa beleadásra short hegyeket nyitni ) Plusz USA rendesen a korrekciós fázisban van, aminek törvényszerű velejárója a felpattanás, akár egy napos SQ (ettől még eshet tovább) ami simán kiráz megint sok rossz ütemű shortost. Véleményem szerint lesz medve piac, de nem most, most még korai erre berendezkedni. Kell/kéne látni FED reakciókat, fontosabb KPI-okat, nem beszélve a köv negyedéves gyj-kről, ami már talán jobban mutatja a profitabilitás irányát a cégeknél, És ehhez jön majd a kínai élénkítés, emélhetőleg a geopolitika enyhülése. ....kár hati short pozíciókból betárazni (szerintem!!!!), de mindenki igénye alapján, kockázat kezeléssel tegye ha akarja
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!