Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Ezzel nem tudok vitatkozni, bár a bőven szerintem kicsit túlzás. Világszinten elfogyott a monetáris muníció. A prociklikus gazdaságpolitikából kifolyólag a fiskális is, a legtöbb fejlett országban. Nem hiába vannak besz@rva.
én azt mondtam, ha gáz van, a lehetöség megvan rá, elméletileg Amíg nullán volt, esély sem volt rá, hogy stimulálhassák, mär jätéktér sem volt. Most böven van újra
a realitás az, hogy MINDEZEK ellenére ATH közelében van minden index és PE értékek, de egyéb historikus értékeltségi számok is alig magasabbak, mint átlagosak. USA-ban ráádásul már akár kamatcsökkentésnek is lehet tere.
Rohadt sok keszpenz van az embereknel, es rengetegen fektetnek be penzuket valami tejelo cuccba. Mi is varjuk mit lehetne venni. A topik 60%a full KPban ul
Ez a Brexit téma eléggé el van bagatelizálva szerintem. Három éve mindenki mantrázta, hogy nem lesunek olyan ostobák, hogy kilépnek, aztán ...most mindenki mantrázza, hogy nem lehetnek olyan ostobák, hogy rendezetlenül lépneki ki, aztán....aztán majd meglátjuk.
Ez egy extrém optimista szcenárió. Maradjunk a realitások talaján. Egyelőre ott tartunk, hogy a recesszió szélén tántorog Európa, a kínai adatok pocsékok és még ki tudja milyen ''jó'' hírek jönnek...
Longforever mindenkinél IS okosabb. Múltkor nekem is szerényen megjegyezte, hogy foglalkozzak inkább a virágokkal, mint a tőzsdével, az jobban megy. Nem mintha ismerné a számláim állapotát...
Itt van prezentacioban az S&P ertekeltsege (P/E) alapon a telomon 100eves diagram, es teljesen lent van az ertekeltseg egyensulyi szinten. Semmi turbulencia nem latszik rajta, szemben a nagy beszakadasok, elotti allapotokkal. Chartot nem tudok kozze tenni, mert nem vagyok felhatalmazva ra, de ha talalok rola a weben, berakom
ez is igaz De javulni fognak a számok, ha netán kitör a világbéke: egyszerre vége lesz a kereskedelmi häboruknak, észak korea beengedi a kapitalizmust és Venezuela is. Ha ez a három 6 hónapon belül mind megtörténik, olyan ATH jönne, hogy ihaj. Bux meg se ällna 50.000-ig
Voltam a heten ket tokepiaci ertrkelo eloadason, es ott atneztuk az indexek P/E ertrket, es a tozsdei zuhanasok elotti P/E-t, ami teljesen nyugodt allapotban van minden indexnel, van meg ter fel P/E alapjan
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!