Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nem tudom mi lesz. Nekem teljesen mindegy mi lesz, mehetunk fel is, az is jo nekem. Sot konnyebb longolnom. Ellenben a fej-vall tudat, es az, hogy mai napig idei barmikori short jo lett volna! Ez nem semmi!!
Telon nem latok minuszt, pluszt. Ne foglalkozz vele. En mar nem is figyelem. Hetekre nem emlekszem ki kapott pluszt,vagy minuszt. Majd ha tobbet irsz, leszoknak rola. Ugyhogy rajta :)
Ok. Lenyeg felismerted. Csak amikor megjottel es 36700korul volt bux, ugy racsodalkoztal, hogy mi a fene tortent, hogy ekkora eses lett, akkor azt hittem longban vagy, es meglepett. Igy ertheto.
Ohh, nincs csend róla, azt még 37100 alatt szép kis bukóban eladtam. Nem jött be a gondolatom, de írtam is. Hogy longot vártam, bukóm is lett. De ma egész nap longot vártam egész nap. Mégis sokat shortoltam, de csak azért mert a plussz 100 as kamat mindig erre ingerelt. Kár hogy záróban nem vettem viszont, szerintem holnap egy nagy up lesz.
Vicces nap volt ma is :D!Érdekes, h a kinti piacokat kb. másodpercre lehet időzíteni, csak A Bux tudja azt megcsinálni, h ha kint felmennek 5%-ot, akkor ő esik 7-et :D! Így már tudományosan semmit nem lehet elmondani a Buxról, akár 0-ig-is eshetne, de:A ricsi teljes korrekciós alakzatot zárt ending diagonallal, a mol szintúgy. Tőlem az előbbi mehet 5800-ra, az utóbbi pedig 3200-ra.http://keptarhely.eu/view.php?file=20180509v01ng5ab4.pnghttp://keptarhely.eu/view.php?file=20180509v01ntppm5.pngOtp meg nem 1,64-es, hanem 2-es kiterjesztésig tudott esni. De h. azt sem tudták megindítani a végén, az egy vicc. Csak megvolt már az a nyomorult kifulladás. Orrvérzésig tolták ellenszélben kb. a semmire, hát gratulálok :). A heti záró a lényeg, 37700-800-al még megbocsátható lehetne ez a groteszk mozdulat. Persze ha kint elkezdenek esni, akkor meg rá lehet majd fogni arra :). Na mind1, a heti záróra nagyon kíváncsi leszek.
CFD ben nagy tf-en nem lehet kereskedni, itt 50-100-150 pont az aranyb......naponta. ki ez a értelmiségi , aki ezen éli ki magát hogy mínuszol. Majd jönnek nyugodtabb idők akkor mehet a certi, nagy tf-en
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!