Hát a wti vel mit csinálnak? Ezt még a székely bácsi sem gondolta volna... nem hogy én nem.. no ezek után jöhetne meglepinek holnap 85. 😆 NG is csalódás, idáig nem vártam le... még jóhogy adtal felét 4 felett..
Ezt megúsztam. A tippem a fáradásról a legkevésbé sem jött be, de sikerült kis pluszban kimenekülni a TSből. Azt hiszem, inkább érdemes várni kissé, ahogy a tanult kollégák is megmondták...
-MSCI Emerging Markets Index - ETFLong zárási jelzéseket itt is láthattunk, de egyelőre még egész jól megúszta az esést ez az index. A long zárási jelzéseket érdemes figyelni, hogy a vastag zöld emelkedő trendvonal meg tudja-e tartani a korrekciót. A fő emelkedő trendje hamarosan 43,75 körül várhatja. Vételekkel emiatt kivárni érdemes. Ellenállások: 46,88; 48,43; 50. Támaszok: 43,75; 42,19; 40,63; 39,06; 37,5.
Semmilyen pozícióm nincs, írtam is ide, hol vettem volna, de nem ment le egyik sem odáig. Többnapos emelkedésbe nem vettem bele. A Henry Hub gázt csak pszichológiailag érinti a közel-keleti helyzet, ahhoz képest hatalmasat ment. Túl nagy a volatilitás shortolni - valójában a kivégzett shortosok csinálják az emelkedést. Nem vesztettem és nem nyertem semmit, simán kimaradtam.
A háborús emelkedésről lemaradtam sajnos. Nekem most inkább enyhülési benyomásom van, ezt néhány TSben fejeztem ki. De csak érzés, vagyis tipp. A legutóbb általam olvasott hírek nyomán mintha fáradna az aktivitás/avagy a fenyegetőzés.
Údv, hogy bírjátok ilyen meleg napokon az ilyen ng és wti árakat? Én már sajnos eldobáltam korán wti-t vissza nem merem venni annyiszor megszivatott, ezért csak néha picit napizok.. Ng viszont tartok még, lassan csökkentettem.. de még biztos lesz 4 alatt szvsz..
-Földgáz.-Tegnap először zárt a 3,906-os szint fölé, ezzel a fordulós minta kialakulását megerősítette. A számított érték a márciusi csúcs környékére, a 4,69 környékére adódik. A 3,528-as támasznak nem illene elesnie ahhoz, hogy az emelkedés tartható legyen. Ellenállások: 4,688; 5,078. Támaszok: 3,125; 2,734; 2,344.
-Jó napot! Private Banking friss:-WTI - Olaj A fordított fej-váll fordulós mintából a számított célszint a 71,88-as kisebb természetes szint környékére adódott. Ezzel a long spekulációból érdemes lehetett kivonulni semlegesbe. A 62,5 lett egy olyan szint, amelynek esés esetén meg kellene fognia, elesnie nem lenne szabad. A 65 környékétől pedig long szituációt érdemesebb keresni. Ellenállások: 68,75; 75. Támaszok: 62,5; 56,25; 50; 43,75.
Nekem klímakompresszort kell cserélnem az autón csütörtökön. WTI szerintem csinál a héten egy magasabb csúcsot, 80? és onnan esik majd. Henryt figyelem, kimaradtam abból is. TTF egy hét alatt +14%
Az olaj úgy tűnik, hogy erős ellenállásba ütközött 73,3-nál. Arra tippelek, hogy még ehhez a szinthez közel mehet, ami jó short beszálló lehet középtávon.
-MSCI Emerging Markets Index - ETFMég ez az index néz ki a legjobban, de long zárási jelzések itt is magyarázhatóak a pénteki esés miatt. A fő emelkedő trendje 43,75 körül várhatja. Vételekkel emiatt kivárni érdemes, még kaphat esélyt a további csökkenés fele.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.