minuszba az olaj, a dollár péntekhez képest, így a certim is mit lehet erre mondani...ráadásul most látom ennek a certinek a működését, óriási hiba volt nem adni január elején....próbálni kéne opecnek amerikával tárgyalni...
NEMZETKÖZI SZERVEZETEK OPEC
UPDATE 1-miniszterek pozitív OPEC, nem-OPEC olajtermelés vágások
37 perce
* Túl korai lenne beszélni kiterjesztésének 6 hónapos kötetbe Oroszország Novak. Bécs, Jan 22- energiaügyi miniszterek az OPEC és nem OPEC-országok találkoznak Bécsben vasárnap ütött egy pozitív megjegyzést illetően hozzájárulásukat vágni olajtermelés mint a bizottság létre betartásának ellenőrzésére az üzlet találkozik először. A másik a bizottság tagjai képviselik Algéria, ...
OPEC, OPEC-en kívüli termelők megvitatják megfelelés olaj vágott akció
2 órával ezelőtt
BÉCS Jan 22- A bizottság az OPEC és nem OPEC-országok felelős betartásának ellenőrzéséhez globális megállapodás csökkenti olajtermelés van beállítva, hogy megfeleljen az első alkalommal Bécsben vasárnap. Kuwait székek az öttagú bizottságot, amely magában foglalja a Algéria, Venezuela, Oroszország és Omán. A szervezet a Kőolaj-exportáló Országok és nem OPEC ...
Oroszország vágott olajtermelés 100.000 BPD január - TASS idézi Novak
22 órával ezelőtt
Moszkva, Oroszország Jan 21- csökkentette olajtermelés mintegy 100.000 hordóval napi januárban részeként globális megállapodás Moszkva és az OPEC, az orosz energiaügyi miniszter Alexander Novak idézte TASS hírügynökség szombaton. "Igaz, a cég halad a tervezett időpont előtt. Hozzátette, hogy azt tervezi, hogy megvitassák az energetikai együttműködés az ő Szaúd párja ...
INTERNATIONAL ORGANIZATIONS OPEC
UPDATE 1-Ministers positive on OPEC, non-OPEC oil output cuts
37 Mins Ago
*Too early to talk of extending 6- month deal- Russia's Novak. VIENNA, Jan 22- Energy ministers from OPEC and non- OPEC countries meeting in Vienna on Sunday have struck a positive note regarding their agreement to cut oil output as a committee set to monitor compliance with the deal meets for the first time. The other members of the committee represent Algeria,...
OPEC, non-OPEC producers meet to discuss compliance with oil cut deal
2 Hours Ago
VIENNA, Jan 22- A committee of OPEC and non- OPEC countries responsible for monitoring compliance with a global agreement to reduce oil output is set to meet for the first time in Vienna on Sunday. Kuwait chairs the five-member committee which also includes Algeria, Venezuela, Russia and Oman. The Organization of the Petroleum Exporting Countries and non- OPEC...
Russia cut oil output by 100,000 bpd in Jan - TASS quotes Novak
22 Hours Ago
MOSCOW, Jan 21- Russia has cut its oil output by around 100,000 barrels per day in January as part of the global deal between Moscow and OPEC, Russian Energy Minister Alexander Novak was quoted as saying by TASS news agency on Saturday. "That said, our companies are moving ahead of schedule. He added that plans to discuss energy cooperation with his Saudi counterpart...
WTI alatt van egy nagyon erős támasz 51,4x szinten. Ettől függetlenül az elkövetkező napokban 49,x-ig lehet egy leszúrás.
Hosszabb távon most az olvasom ki szintjelző értékeiből, hogy felpattanás esetén szabad az út 58,x-ig. Felette viszont nagyon sok az ellenállás.
köszi hálásan, azt írja h 22.-éig emelkedik, hát nem ez történt, úgyhogy tovább fel, kell érezni opecnek is h ennél több kell jövő héten bízok az 56-os szintben és h kilo fordít, nem ordít, fordít...:)
De most még január van és én csak január végét és február elejét mondtam. USA-ban még lehet hideg az előrejelzések erre utaltak.Minden változó és messze még a jövőhét.Nem hiszem,hogy a gáz ár nem fordul vissza.Tőlem le mehet 3.1-ig is,azt is lekereskedem.Dehogy fog fordulni vissza 3.3 felé az tuti!
Balu,ezt olvastad már?Az OPEC január 22-én esedékes üléséről,Lajos mostani mozgásáról ír a cikkírója,ill. az olajár jövőbeni alakulásáról!Ajánlom kedves figyelmedbe!
:-)
Hát én csak ideírok néha ha van időm.Sokat dolgozom és még a saját kapott e-maileket is többnyire késéssel tudom csak elolvasni.Tőzsdézni is csak viszonylag keveset tudok,nem vagyok egész nap gép előtt,bár van néha ilyen napom is.Szóval bocs,hogy nemet mondok,de itt ha tudok próbálok értelmesen kommunikálni és nem hülyeségeket irkálni.Ja és vadászom a gizis híreket és kombinálok mint más,hogy mi lesz a következő jó irány.Hát nem mindig sikerül,de egy poziból hamarabb tudok már jól kijönni,nem úgy mint régen a BÉT-en. Erre van időm és energiám. Más:Gáz belesett 3.2 alá.Jövő héten csapassuk tovább.Helló!
:-)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.