Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Fsociety
Fsociety péntek, 17:29
Előzmény: #216619  Fsociety
Amugy a bulletpointokbol mar latom,h a házi agitpropunk honnan hagyta benn múltkor valamelyik kommentjeben szinten a bullet pointokat..Claude-dal kerestem erre most ra,es hat így töri az AI. 🤣 
Fsociety
Fsociety péntek, 17:11
Előzmény: #216618  Heisenberg
  • Fiatalkora: 1990-től, 15 éves korától volt a Fidesz tagja, és volt fideszes önkormányzati képviselő is.
  • Jelenlegi helyzet: Kritikus szemléletű újságíró és publicista, aki függetlenként bírálja a kormányt és az ellenzéket is.

• ____
  • Igen,nemfideszes,nempropagandista,de azért köszönte a fél yardot,ha már hozzá vágták. Lofaszt volt ez kritikus szemléletű, egyértelmű volt végig, hogy merre van arccal előre.
  • Heisenberg
    Heisenberg péntek, 16:45
    Előzmény: #216617  Fsociety
    Hont is siratja már a mandinert. 500 milkáért zalán én is ...
    Fsociety
    Fsociety péntek, 16:40
    https://youtu.be/hYHBwrpAZ38?is=d5BKGlB5odo6le_H
    ___
    Osszefujta azt a bizonyost a szél... visszaszerezzük az orszagunkat...ezek a szeljobber agyhalott dumák,te...Huth Gergely,ide még a Hont kéne meg a Bede...
    Vackoros péntek, 16:30
    Előzmény: #216593  Sehmet
    Már megint az a fránya hanyatló nyugat!! Pedig a mennyivel jobb Komiföld vagy Norilsz környéke!! A főnököd ezeknek nyaltra a seggét, hatalmas nyelv csapásokkal, és mégis az élhetetlen nyugatot választod, szánalmas:)) 
    Fsociety
    Fsociety péntek, 16:25
    RIP Mandiner.  Kar érte, jó ügynök volt. 
    Fsociety
    Fsociety péntek, 16:17
    Előzmény: #216613  bronz
    Ha jól végzi a munkáját,nem érdekel. Voltam nehany igazgatói szobában,akkor eleg lett volna az egyik komplett berendezése,es fiatalon visszavonultam volna. Festmények.. satöbbi. 
    bronz péntek, 16:07
    Hogy fog szenvedni a leváltott narancsos legfőbb ügyész..
    https://24.hu/belfold/2026/09/04/polt-peter-legfobb-ugyesz-euroatlantic/
    Fsociety
    Fsociety péntek, 15:51
    Előzmény: #216609  szieszta
    A mandinert szerintem már nem kell félteni. Szennylap volt,prostisracok detto,piackeptelen,hazug propagandaval. Akar a többi ner kitartott. Tenyleg,a szerencsétlen Kopasz gyerek végül feljelenetette Brüsszelben Magyar Pétert? Vagy csak jól álcázta, hogy elhúzott a rákba,a sok agyatlan meg megette?  Neki is leesett 600 millió véletlenül. De a Szakácsot fogják egyszer kicsontozni,ebben biztos vagyok,,csak idő kérdése. Vagy igy,vagy úgy..de inkább úgy..
    Fsociety
    Fsociety péntek, 15:47
    Előzmény: #216610  Heisenberg
    Hat igen,ilyenkor megy a sikitas, jajveszékelés. Mint a Jurassic Parkban. Megesik.
    Heisenberg
    Heisenberg péntek, 15:42
    Előzmény: #216604  szieszta
    Siralmas ami 4iG topikban folyik. 
    A piacgazdaságot féltik, úgy, hogy az állami  köldökzsinórt követelik vissza...:-)
    Teljes meghasonulás...
    szieszta péntek, 15:37
    Előzmény: #216607  Fsociety

Ez a 16 év agymosás, ami maradandó károsodást okozott. Százmilliárdokat szórtak szét az államkincstárból, hogy a fideszt reklámozzák. Ráadásul ennek nagy része a csókosok zsebébe vándorolt, szépen tisztára mosva  a százmilliárdokat.
    Az engem is megdöbbent, hogy a fideszesek mennyire védik a védhetetlent,  ami meg  a tisztát érinti, meg hangyából elefántot csinálnak. Most éppen a hír tévét nézem, nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek.
    Kíváncsi vagyok, a mandiner hogyan fog megélni közpénzmilliárdok nélkül. Mert ugye a gazdáik a zsebükbe lévő összelopott milliárdokat már nem szívesen osztogatják. Az már mindörökre az övék.
    Fsociety
    Fsociety péntek, 15:12
    Előzmény: #216603  szieszta
    A fidesz mar 2010 ota osszemossa a partkommunikaciot a nemzetivel.persze így az erőforrások is ugyanazok. Véletlenül pont az volt a kampány szöveg,ami a kek plakatokon is ment. Normalis jogállambam,amiert most sír a az agitprop, ezért bizony ejmyebejnye járna,nem Lady Mrd.
    Fsociety
    Fsociety péntek, 15:07
    Előzmény: #216606  szieszta
    En nem gyalázok semmit,csendes megfigyelő vagyok,de az a szellemi szint,ami ezekben van,az kegyetlen...mintha aprilisban kimosták volna nekik az elmult 16 évet.. igazi Stockholm szindrómás a magyar nép ezen része. 
    szieszta péntek, 14:55
    Előzmény: #216605  Fsociety
    Akkor több időm lesz a facebookon gyalázni őket. :-)
    Fsociety
    Fsociety péntek, 14:52
    Előzmény: #216603  szieszta
    Ovatosan,mert repül a 60 nap tiltás 😀 
    szieszta péntek, 14:52
    Előzmény: #216600  gazmber
    Azt egyértelműen látni, hogy a fideszaraosok most kiábrándult tiszásoknak adják ki magukat, ezzel rombolva. Csak az  a baj, hogy gaz-dájuk és a csőcselék már lelépett és  a parlamentbe az egybiteseket ültették be, nyelni  a szart, amit összelapátoltak.
    szieszta péntek, 14:48
    Előzmény: #216594  Fsociety

Ráadásul erre  a 600 oldalas hazudozásra alapozták a nemzeti inzultációt, amivel  több mint 20 milliárd közpénzt raktak valamelyik csókos zsebébe.
    Ezt is vizsgálni kéne, mert ez egyértelmű tiltott pártfinanszírozás volt. Nem guruló dollárok, hanem repkedő forint tízmilliárdok, a fidesz kampányára.
    Fsociety
    Fsociety péntek, 14:47
    "Kiállok a magyarok érdekei ellen" ezen mekkorát röhögtünk... oda küldték a szerencsétlent.a Bede Zsoltiek,aztan szénné égette magat. 
    Fsociety
    Fsociety péntek, 14:40
    Előzmény: #216600  gazmber
    Nyilván. Tudás semmi,marad az,hogy szépen destruktivan rombolnak. Ellenzékben anno ugyanez volt. Kutyából nem lesz szalonna. Hany fideszes indult fuggetlennek hazudva magát,mert mar ciki volt a narancs.

Topik gazda

________
    ________
    3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek