Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
maxwax
maxwax 2026. 08. 30. 21:22
Előzmény: #216210  maxwax
Ha heteken belül ne tartóztatnak le akár a konvoj, az mnb, az nka ügyben valakit és még akkor lölt mgsem piszkálják, akkor semmi de semmi értelme ennek a hivatalnak.
Ha valakit érdekel, itt egy hosszú beszélgetés a harmadik jelölttel. Sárvári mesél és nem most kezdett, hanem évtizedek óta csinálja.
Döntsétek el, hogy ezek után is akalmas-e Unger.
https://telex.hu/belfold/2026/08/30/sarvari-nicholas-vagyonvisszaszerzes-nyomozas
_Sigorszky
_Sigorszky 2026. 08. 30. 21:22
Hát csak fanyalogajatok akkor! Jóccakát...
Bandita 2026. 08. 30. 21:18
Előzmény: #216196  csendben
Sok forgatókönyv lehetséges, ha ezt elcseszik. 
A második gondolatra már válaszoltam, nehezen jöhet be bármi, ami már eleve késik. 
Maximum kármentés, de nem mesterterv, meg "húzása".
Mississippi
Mississippi 2026. 08. 30. 21:15
Előzmény: #216213  Mississippi
Nem ismerem az ügyészségi hierarchiát, de az új főügyész hogy fogja a szabotőröket kiszűrni? A legeegyszerűbb a tuti emberekkel összerakni egy új rendszert.
_Sigorszky
_Sigorszky 2026. 08. 30. 21:13
Előzmény: #216211  Shortelek
2 dolog biztos, Te is tudod!
_Sigorszky
_Sigorszky 2026. 08. 30. 21:12
Előzmény: #216212  Shortelek
Ugyan már! 
_Sigorszky
_Sigorszky 2026. 08. 30. 21:12
Előzmény: #216208  offshort
"már rég haziőrizet és a lopott vagyonok zárolása lett volna az elfogadható! 
(ez mondjuk nem Ungeren mult)" A zárójeles megjegyzést is Te írtad, ugye!?
Nos, vedd sorba az eseményeket. 
Lemondatták Sulyokot. De ez még nem nyitott szabad utat az elszámoltatásra. 
Meg kellett várni, míg a főszügyész is eltűnik a képből. 25-én megtörtént ez is. 
Megválasztották a VVH elnökét tegnap v tegnapelőtt, meg egy helyettest, talán a legfontosabbat. Az az ügyésznő ott van a szeren!
 A ma esti műsort nem láttad, ezek szerint, vagy igen? Valaki azt írta, a bizottsági meghallgatáson makogott. Azt én nem láttam, de ez a megjegyzés bennem maradt. Most nem makogott! Határozottan fejtette ki mondandóját, a válaszai lényegre törőek voltak, tájékozottságról, mi több, alapos tudásról árulkodtak. Nem hagyta magát zavarba hozni, betoneltökélt volt. Elsején indulnak, de ő holnap már intézi a dolgokat. Nem fogja engedni, hogy beleszóljon a politika a munkájába, ígéri. Ez a nő egy bulldog! Én hiszek neki. Lehet, hogy MP eltökölte a dolgokat, de nagyon jogállamiság-biztos akart lenni, ez nyilvánvaló. És a késlekedés nem róható fel Ungernek!
Mississippi
Mississippi 2026. 08. 30. 21:09
Előzmény: #216200  maxwax
Mo.-n eddíg egyetlen korrupcios ügyet sem vittek végig. Ha ez így van, miért gond, ha elvesznek tőlük elakadt ügyet? Képzeld el, hogy az ügyészségen szabotálják, ők pedig  megállíthatatlanúl végére járnak.
Shortelek 2026. 08. 30. 21:03
Ez most komoly, meggyõzött benneteket a 6 évet mondta?
Shortelek 2026. 08. 30. 21:02
Előzmény: #216206  _Sigorszky
"de a docensnő meggyőzütt. Jó lesz ez!"
Tényleg, egészen biztos?
maxwax
maxwax 2026. 08. 30. 20:59
Előzmény: #216209  maxwax
Nem Hajdú, hanem dr Horváth Lóránt, aki ráadásul az ügyvédkör elnöke.
(Hadúról írtak, ez maradt eg a fejemben.)
maxwax
maxwax 2026. 08. 30. 20:55
Nem én modom, hanem a Vidéki prókátor:
"Próbálom megérteni, hogy miután már hetek óta tudjuk, hogy az aranykonvoj-féle akciónak semmi jogszerű alapja nem volt, mert a szállítmánnyal kapcsolatban nem merült fel semmilyen bűncselekmény gyanúja, mi a fenéért nem kerül sor az akció elrendelőinek gyanúsítottként történő kihallgatására, például több rendbeli felbújtóként elkövetett jogellenes fogvatartás gyanújával. Remélem, nem fog kiderülni, hogy Magyarországon belpolitikai célból büntetlenül megtervezhető, elrendelhető és végrehajtható egy ilyen nyilvánvalóan súlyosan törvénysértő akció, meg aztán azt is remélem, hogy nem próbálják elhitetni velünk, hogy a már meggyanúsított Hajdu a saját ötlete alapján és a saját szakállára hajtotta végre az akciót.
Annak elképzeléséhez pedig kifejezetten erős fanázia kell, hogy az NKA-ügyben, melyben már hét embert meggyanúsítottak, pont a minisztert nem terheli büntetőjogi felelősség.
Egy szó, mint száz: több, mint négy hónappal a rendszerváltás után az ügyészség még mindig próbára teszi a fantáziánkat és a türelmünket."Dr Hajdú Lóránt kommentje:
"Kedves Botond, Vidéki prókátor nem vártuk, hogy Nagy Gábor Bálint lemondása önmagában változást hoz. Ez csak az első, egyben a legjelentősebb lépés volt. De sajnos az Ügyészség még mindig ugyanaz, mint volt, az letűnt rendszer kinevezettjeivel. Az ügyészséggel kellett volna kezdeni a rendszerváltást. Már Hajdú gyanúsításakor jeleztük, hogy sínre tették az ügyet, és itt áll meg minden. Hogy azóta nem történt semmi, köszönhetjük a Legfőbb Ügyészség hathatós közreműködésének. Hozzáteszem, ha nem nyomjuk a nyilvánosságot, ez sem lenne, lásd MNB ügy."
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02fXijU3BEYkEcpJg5uRohSEtRSjfUQgp9EN4uyFdwTHWAARBqBM5iJmYoMM9cn8BUl&id=61556624432810
offshort
offshort 2026. 08. 30. 20:51
Előzmény: #216203  _Sigorszky
miből gondolod? 
mi az szerinted ami mellette szól?
szvsz a leggyengébb és legalkatlanabb kapta az nvvh vezetését! 
(már írtam múlt héten is) 
már rég haziőrizet és a lopott vagyonok zárolása lett volna az elfogadható! 
(ez mondjuk nem Ungeren mult) 
rendeleti kormányzással vette át a hatalmat a tisza és 2/3 -al, 
bármilyen törvényt és jogszabályt legitimálni lehett volna,
azzal a felkiáltással , h ez fideszes "örökség" 
sajnos itt a nem akarás meg az időhuzás látszik a tisza részéről, 
hagyjuk futni a korrupcios tolvajokat! 
(négy honap alatt a leghujébb' fideszes is ki tudta menteni a lopott vagyont!) 
maxwax
maxwax 2026. 08. 30. 20:49
Előzmény: #216204  maxwax
Konkrét kérdésre, hogy kiket próbálnak megfogni, azaz kicsiket vagy nagyokat, a válasz egy halászos nem túl szerencsé hasonlat volt.
Apropó, idegen tollak. A minisztériumok elvégezték a szerződések átvilágítását és ezeke az anyagokat magukhoz veszi a hivatal. A szerződések egy éven belül támadhatóak meg és ezekkel akarják kezdeni talán. Így soha nem fogják orbánt vagy lölöt.
_Sigorszky
_Sigorszky 2026. 08. 30. 20:45
Előzmény: #216198  Mississippi
Utálom az RTL-t, negyedórás reklámok egy riportműsor közben háromszor is, semmitmondó bulvártémák  után a végére hagyva a lényeget. De kivártam és nem bántam meg. Korábban nekem is voltak fenntartásaim, erősen Ligeti pártolója voltam én is, de a docensnő meggyőzütt. Jó lesz ez!
Heisenberg
Heisenberg 2026. 08. 30. 20:45
Oké a nő, jó lesz ez. Részemről bizalom!
maxwax
maxwax 2026. 08. 30. 20:42
Előzmény: #216202  _Sigorszky
Igen, mindig nézem a Házon kívült. Ugyanazt láttuk.Én csak leírtam, miket mondott és azt, hogy szomorú, hogy MP-ék nem készítették két év alatt elő ezt a hivatalt, nem találták a struktúrát, hanem most kezdik felépíteni. Ne kevérjétek össze a magabiztosságot a tudással, az alkalmassággal.
_Sigorszky
_Sigorszky 2026. 08. 30. 20:39
Előzmény: #216199  offshort
"Unger ov-nak és fideszes korrupt tolvajoknak jó!" Nem lesz nekik jó. Nagyon nem!
_Sigorszky
_Sigorszky 2026. 08. 30. 20:38
Előzmény: #216200  maxwax
Te biztos, hogy megnézted? Nagyon elfogolt vagy vele...
_Sigorszky
_Sigorszky 2026. 08. 30. 20:35
Előzmény: #216198  Mississippi
Azért csak elmondta, amit akart, bármennyiszer közbevágott a riporter. Keménynek látszik a nő, mint a vídia. Nekem határozottan meggyőző volt, képben van, meg fogja szerezni a megfelelő embereket, bár a helyetteseket nem ő választja ki és nincs is beleszólása (ezt mondta). De hajtani fogja a pályáztatásukat, szóval indulni fognak elsején. Sokan azt gondolták róla, hogy egy nyeretlen kétéves. Hát nem az!!

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek