Amit írsz, az logikus annyiban, hogy ha több kis párt bejut, akkor koalíciót alkotva - a parlamenti többség megszerzésével - le tudnák váltani a Fideszt. Ott bicsaklik meg a gyakorlati megvalósítás, hogy Gyurcsányt és Magyar Pétert nem tudnám egy hajóban evezve elképzelni, mivel mindkettőnek olyan "személyisége" van, amelyik nem tűri az ellentmondást, stb. :)
A "szabadság hídját" mindig a szociálliberálisok zárják le! . “America stands on four main values: Faith in God, Freedom of Speech,
Family and Economic Freedom. If fascism ever comes to America, it will
come in the name of liberalism.” (Ronald Reagan)
Neked aztán főleg nem fogom bizonygatni, hogy mi vagyok! :-D Lehet mindenkinek humora, ugye? Ahogyan viszonyulsz hozzá azzal, hogy elkezdesz mást sértegetni, becsmérelni, arra a következtetésre jutotta, hogy ez a két sor ütött! A lényeget ragadta meg ennél a szavazásnál. :)
"Miért az mp 1,2 órás tüntikézésnek tõbb jelentõsége van, szerintem nem, uannyi, ez nem átütõ erõ."
Csak annyi jelentősége van, hogy többek között tavaly ezért kapott az EP választáson 30%-ot, most meg a legerősebb párt a Tisza.. Nem véletlen, hogy már harmadszor megy a vidéket járni.
A szavazóbázis építésének van jelentősége. Elsősorban nem Budapesten, ami már eleve ellenzéki, hanem vidéken, pl. Egerben. Így az 1,2 óra többet érhet a 2 óránál, igaz az üzemanyagkártyán így kevesebb marad majd a nyaralásra.
"Igaza van sajnos MP-nek. 2 órás hídlezárásnak semmi jelentőssége nincs." Miért az mp 1,2 órás tüntikézésnek tõbb jelentõsége van, szerintem nem, uannyi, ez nem átütõ erõ.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!