Az Alaptörvény 9. cikk (4) bekezdés f) pontja, illetve a Magyarország címerének és zászlajának használatáról, valamint állami kitüntetéseiről szóló 2011. évi CCII. törvény 18. § (1) bekezdése alapján – a miniszterelnök előterjesztésére – a hátrányos helyzetű gyermekek nevelése és önálló életre való felkészítése iránti példaadó elhivatottsággal végzettmunkája elismeréseként Vásárhelyi János, a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon és Általános Iskola igazgatója részére,
MAGYAR BRONZ ÉRDEMKERESZT polgári tagozata kitüntetést adományozom.
Budapest, 2016. augusztus 2.
Áder János s. k., köztársasági elnök
Ellenjegyzem: Budapest, 2016. augusztus 8. Orbán Viktor s. k., miniszterelnök
Te is megszavaztad? Ha már ennyit kérdezgetsz engem Vásárhelyivel kapcsolatban, akkor nekem is van kérdésem! Te is megszavaztad anno? Vásárhelyi- vagy K. Endre-párti vagy? . "Az Index megkereste Tarlós István egykori főpolgármestert is, aki azt
nyilatkozta, nem is érti az összefüggést, hiszen a kilátásba helyezett
vizsgálat azt sugallja, „mintha K. Endre azért kapott volna
kegyelmet, mert a főnöke a botrány kirobbanása előtt, azaz majdnem 10
évvel ezelőtt kapott egy oklevelet a fővárostól? Szeretném megérteni,
hogy mi az összefüggés” – jelentette ki Tarlós. . Úgy véli, Karácsony Gergely ugyanazt csinálja, mint a patkányirtás ügyében.
„Két kézzel megszavaz valamit, amikor pedig kellemetlenség adódik,
akkor – önmagán kívül – mindenkire rátámad, aki hozzá hasonlóan
szavazott, hogy a végén hősként pozicionálhassa magát”Tarlós
István azt is hozzátette, az előterjesztést ugyanolyan ismeretek
birtokában szavazta meg, mint Karácsony Gergely. Emlékei szerint
tartózkodás és ellenszavazat nélkül fogadta el a testület a kitüntetési
javaslatot. A vizsgálatot tehát a főpolgármester önmaga ellen is indíthatná” – idézte az Index."
Én nem tehetek róla, hogy a fidesz közpénzböl fizetett egyes influenszerei azt mondják, hogy a tejföl ára 120%-t csökkent. Én nem kamuzok, hanem ironizálok a közpénzböl törvénytelenül pénzelt aljas propagandisták baromságain.
Minden nap válaszolsz azzal, hogy támogatod a pedofilokat mentegető maffiakormányt, tolod itt a szennyes propagandájukat. Pedig biztos alkalmad lennél valami értelmes munkára is, mondjuk egy akksigyárban a soron.
Ha a foglalkozás alatt azt érted, hoyg a kisember legtöbb jelenlegi problémáját a fidesz okozta az elmúlt 15 éves kormányzásával (pl az Európa-bajnok inflációt, az EU utolsó elötti helyére lecsúszást, a vasút és közutak lerohadását, a szülészetek bezárását, a megüresedö háziorvosi praxisokat, a hiányzó tanárokat stb.), akkor igazad van.
A kisker boltok 2-3%-os nyereségrátával dolgoztak, de az orbáni adóemelések miatt már legtöbbje veszetséges. Ezzel szemben mondjuk az Orván-bányák 100%-os haszonkulccsal működnek, mindezt közpénzen.
"Szájer József szerint ahogy a mosógépeknél, úgy az alkotmánynál is az első időszakban jönnek elő a javítandó hibák" . A napi politikai érdekek tákolmányba emelése nem "javítandó hiba". Az eltelt 14 év meg nem az "első időszak".
Ez sem igaz! Nem értem, miért érdeked a folyamatos kamuzás! Akkor nézzük a puszta tényeket! "a tejföl
esetében 128,9 százalékos volt az eltérés a beszerzési és a fogyasztói
ár között, a gyümölcsjoghurtnál ez 87, a vaj esetében pedig 86 százalék".
Ez a kúrmány (orbánc) folyamatosan feszkót generál, majd "megoldást keres" a saját maga által generált problémákra. A valódi problémákkal nem igazán foglalkozik.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!