Már elfelejtetted, amikor behívtátok őket? Vagy csak maguktól jöttek ide? Iszkra? . "2015 február 21-én előkészítő üléssel kezdődött a német antifasiszta
Simeon Ravi Trux és társa ügye a Fővárosi Törvényszéken. Az antifák
akkor zászlókkal és transzparensekkel vonultak az épület elé. Sőt, a
tárgyalóteremben állva tapsolva fogadták a német antifát a Fővárosi
Törvényszéken, aki magyar embereket vert Budapesten. Simeon Ravi Trux, aki Majának hívnak és nőnek képzeli magát érdekes beszédet mondott két hete. "Engem
egy olyan országban vádolnak, ahol én mint Maja, egy nem bináris ember,
nem létezem. Engem elraboltak és ide kiszállítottak!” – mondta a bíró előtt, majd saját magát antifasisztának nevezte." . Az előzmények 2023 februárjában csoportosan
megtámadtak és megvertek több olyan embert, akikről leginkább a
ruházatuk alapján azt gondolták, szélsőjobboldaliak, és a Kitörés
Emléktúrára vagy a „becsület napjára” mennek. Az ügyészség Maja T.-t
bűnszervezetben elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés bűntettének
kísérletével és bűnszervezetben, aljas indokból elkövetett súlyos testi
sértés bűntettének kísérletével vádolja. Társa ellen 3 rendbeli
bűnszervezetben elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés bűntettének
kísérlete a vád. Az előkészítő ülésen az ügyészség 14 év
fegyházbüntetést ajánlott, amennyiben Maja T. beismeri tettét." . https://twitter.com/i/status/1897583733080809792
Komoly…átvehették volna a Munkásőrség “kiképzési modelljét”…elmennek a “korpásba”, berúgnak, bográcsoznak egyet, lövöldöznek egy kicsit össze-vissza, fegyver nem is kellett volna, nem hogy még kézigránát….
Persze, az utódpártokban nincsenek volt MSZMP-sek, ugye! Ja, az egész bagázs azokból áll! :) No, és a NER-ben sem kellett, kiebrudalt messiásotok, Kádár-rendszer kedvenc főbírájának unokája csak azért nem volt MSZMP-tag, mert túl későn született. :)
a honvédségben szolgálók tisztek soha sem az eszükről voltak híresek, én még emlékszem amikor a magas fán fennakadt ejtőernyőst helikopterrel akartak menteni, amivel sikeresen lefujták szerencsétlent a fáról, majd néhány nap múlva meghalta kórházban.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!