Ajjaj! Nem hallgattak MP-re és Bódis Kriszta is későn szólt. MP-követők, mit szóltok hozzá? . "Kitiltotta Kövér László a Momentumot a Parlamentből, amiért a képviselők füstgyertyákkal, szovjet himnusszal és Putyin-Orbán csókolózós képek szórásával álltak ki a Pride betiltását elősegítő törvény megszavazása ellen. A Momentum politikusai összesen 70 473 744 forintos büntetést kaptak. Hadházy Ákos ugyancsak a Facebookon írta meg, hogy őt 12 millió forintra és 10 ülésről eltiltásra ítélte Kövér László, „mert kedden egy narancssárga füstgyertyával” tiltakozott." https://www.klubradio.hu/hirek/70-milliora-buntette-es-kitiltotta-a-parlamentbol-a-momentumot-kover-laszlo-151312
A Pride betiltása kisebb részben szól a szélsőjobbos szavazótáborhoz és nagyobb részben csak egy gumicsont. Azért van, hogy ezzel foglalkozzon a közvélemény a sokkal fontosabb, súlyosabb ügyek helyett. Végképp semmi köze nincs a gyermekhez. A gyermekvédelem a Fidesz trójai falova, mert tudja, hogy az egy olyan téma amely mögött talán a legszélesebb a társadalmi támogatottság, így gyakorlatilag bármilyen politikai döntés támadhatatlanná válik ha ügyesen csomagolják be vele.
Én budapesti vagyok és egyetlen Pride felvonuláson sem vettem részt, egyet sem láttam, mivel nem érdekel. Gyerekként sem voltam, mert nem vittek el a szüleim, bár nem is tiltotta meg senki. Ettől függetlenül sohasem zavart, hogy évente egyszer tartanak egy számomra érdektelen felvonulást az évi száz másik mellett, amik ráadásul sokszor zavaróbbak tudnak lenni. Egyiket sem akartam betiltatni, mert úgy gondolom, hogy a társadalom békés együttélése arról is szól, hogy ne csak azokat a dolgokat viseljük el amikkel feltétlenül egyetértünk.
Én azért nem linkelnék olyant, amiben kijelentő mód helyett felszólító mód van, mert az elég durva! Inkább javasolnám René Descartes Értekezését a módszerről c. tanulmánya első részének első bekezdését a tolerancia és egymás megértése érdekében a címkézés és a másik véleményének tiszteletben tartása jegyében! . "Nincsen semmi, ami igazságosabban van elosztva az emberek között, mint a
józan ész; mert mindenki azt hiszi, jutott neki belőle; többet, mint
amennyi van, még azok sem igen szoktak maguknak kívánni, kiket minden
más dologban csak igen nehéz kielégíteni. S nem valószínű, hogy ebben
mindenki téved; ez inkább amellett bizonyít, hogy az, amit józan észnek,
értelemnek nevezünk, ti. a helyes ítélet, az igazságnak a tévedéstől
való megkülönböztetésének képessége, egyenlő mértékben van meg minden
emberben; hogy tehát véleményeink nem azért különböznek, mert egyikünk
okosabb a másiknál, hanem mert különböző utakon jár az eszünk, s nem
ugyanazt a dolgot nézi. Nem elég ugyanis, hogy valakinek jó esze legyen;
a fő dolog az, hogy jól alkalmazza. .............."
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!