más topikba valók a logikátlan marhaságaid! érdemes lenne nyitnod egy isten vs tudomány, vagy vallás vs tudomány, vagy vlmi hasonló nevű topikot! . amig ez sikerül, ezt olvasgathatod https://www.antalffy-tibor.hu/3412-a-hiszekeny-ember
"aztán miből gondolod hogy ez biztos alap?" - mert Ő a Megváltó, Ő a Szabadító, Ő az út, az élet és az igazság. Legfőképpen pedig mert ha jönnek a gondok, nehézségek (kinek az életében nem jönnek?), akkor is stabilitás van az életemben. Jöhet bármi, tudom kiben hiszek. A halál se számít, tudom mi vár rám. Ez nyugodtságot, békét, és örömöt az embernek, mindennap örömmel és hálával kelek és fekszek.
egyébként ki mit gondol a migrációs kérdésről? 1-engedni kellene a közel keletről- afrikából szabadon az áradatot EU-ba? 2-vagy védeni illene az EU határait minden oldalról? (hasonlóan usa-hoz) 3-vagy csak a ténylegesen üldözötteket befogadni? 4-vagy korlátot szabni hasonlóan usa-hoz (évi 120e)
"hanem az, hogy a Kősziklára, Jézus Krisztusra helyeztem életemet, így ez számít" . aztán miből gondolod hogy ez biztos alap?, amikor ádámnak is meg évának is vannak mellbimbói? mindkettőnek van köldöke is! :) . magadtól illene már abbahagyni a logikátlan marhaságaid mantrázását! (tudom nem kellene etetni, de majd kirakja a topikgazda, ha soknak találja) :))
Az, hogy ő például tényleg liberális. Tiszteli és elfogadja a többségi társadalmat, és kész azt képviselni. Szemben azokkal, akik magukat liberálisnak nevezik (a valóságban pedig végtelenül kirekesztőek, leuralók, mindenkire rákényszerítenék hülyeségeiket, folyamatosan korlátozzák a szólás- és véleményszabadságot). A saját életéről nem is beszélne Weidel, dehát a (magát liberálisnak nevező)
média folyamatosan azt firtatja (mert szeretnének mindenáron
kirekesztőek lenni).
A magyarok is tanulhatnának belőle, hogy miért fontos az arányos választási rendszer. Gyakorlatilag egy pártnak nem lehet kormányalakítási lehetősége, kódolva van a koalíció kényszer. (Szlovákoknál kifejezetten ez van, de lényegében a lengyeleknél is.)
Nemtom, de én folyamatosan befektetem a pénzemet. Így aztán nem függök a mindenkori kormánytól (közérzetemet egyébként sem a politika határozza meg, hanem az, hogy a Kősziklára, Jézus Krisztusra helyeztem életemet, így ez számít). Nos, autót az vegyen, aki fenn tudja tartani (egyébként minek?). Szerintem az olajfoltok sokkal inkább hanyagságról, nemtörődömségről árulkodnak.
Úgy látszik, nem érnek rá a neres/megafonos kommentelők vagy elégedetlenek velük és ezért magkaptuk újra ezt a chatbotot. Figyelmetlen volt, aki beélesítette, mert korábban már lebukott.
az afd szvsz a migracios kérdés miatt lett tényező! ezt a kérdést amugy itthon is illene konkrétan, precizen tisztázni az ellenzéknek, mind a Tisza-nak, mind a maradéknak! ezt 22-ben is elmulasztották, csak maszatolás volt a kérdésben!
" Szerinte család az, ahol gyerekek vannak. (ORBÁN tapsol)" . Hehe! Tehát, a család nem az anya+apa+gyerekek, és ennek orbánc tapsol. . "ő azt szeretné, hogy mindenki úgy élhessen, ahogy akar, és abba az állam semmilyen módon nem szólhat bele." . Hát, ezt nálunk is megvalósíthatná a fityesz, ha már orbáncnak ennyire tetszik. Vonuljon ki az állam a családok magánügyeiből, ne pofázzon bele, hogy hogyan szeretnének élni az emberek. pl. ne definiálgassa folyamatosan, hogy mi a család, mert majd azemberek eldöntik, hogy szerintük mi az.
Torockai visszarakhatná a netre hogy mi volt a 2006-os tv székház ostrománál a beolvasandó petició egyik pontja! . "azonnal vissza az ftc-t az nb1-be" . érdekes hogy azóta ezt a részt kiradírozták a netről! vajon miért? :)
Populizmusból még jó nem született Aki járt iskolába, és történelemórán nem csak aludt, az egyszer és mindenkorra megtanulta, hogy mit csináltak a nácik, és az erős kezű vezetők a 20. században . Okos ember más kárán tanul, a buta meg a sajátján se . De hát, amíg egy szavazat 5kg krumpli, addig sokat ne várjon az ember...
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!