Nekem úgy tűnik, a btk. szerint az. De nem tudom mennyire súlyos a megitélése. Pl. a Kaleta gépén a Peruiak több tízezer képet találtak, de lehet hogy a bünszervezet egyik tagjaként vádolták volna meg, ha nem menti ki a magyar külügy és nem is pedofiliával. Itt a két eshetőség között keskeny a határ. Várjuk meg Sehmetet.
Akkortól tudjuk hogy pedofil, amikor elkövet valamit. A fiamék iskolájában az egyik tanárról kiderült hogy az, ezután elbocsájtották. Amúgy minden gyerek szerette, a szülők az ő osztá!yába akarták íratni a gyereküket. Gondolom te sem mondod, hogy kapjon még egy esélyt, én pedig nem mondom hogy bélyegezzük meg mint a középkorban egy kurvát.
Holoda Attila szerint a hollan gáztőzsdei árak alapján a piacinak hazudott 700 forintos gázárnak 120-150 forintnak kellene lennie. Rubel viktor a gazárral is meglopja a magyarokat.
Attól, hogy valaki pedofil, még nem nyúl gyerekhez. Mert értelmes ember, és tudja, hogy ez rossz. A türelmet úgy kell érteni, hogy nem nézed kapásból a egy rakás szarkupacnak.ivel ugyanolyan emberek az élet egyéb területén, mint te még én.
Bocs, orvosilag az előbbi, a törvény pedig húzott egy korhatárt ( 14 ), amely alatt pedofília, felette kiskorúak megrontása v. fajtalankodás ( 18 ). Valahogy így. De Sehmet kolléga majd segít nekünk.
Pedofil az, aki olyanokhoz vonzódik, akiknél nem alakult ki a nemi jelleg. Aki egy cickós 13 éveshez vonzódik, az már más kategória. Kiskoruak megrontása vagy ilyesmi.
Pedofil nem az, akinek kiskorutol all fel-mint irod-, hanem akinek gyermekkorutol, azaz 14 even alulitol. Bar csak negy ev a kulonbseg, de az eleg jelentos…
Továbbra sem látom azt, hogyan lehetne türelmesebbnek lenni velük. Mivel nem rehabilitálhatók mint pl. a drogosok, akkor milyen eszköz jöhet szóba elrettentés képpen más, mint a btk. és hogy távol kell tartani őket a gyerekektől.
Pistának a pedofilokat kellett volna szidnia mint a bokrot, beigérni nekik egy kötelet, összemosni az LMBTQ-val, meg a liberálisokkal, meg Brüsszellel . De ez már annyira összetett feladat volt neki, hogy összezavarodott, és hülyeségeket kezdett beszélni . Sebaj, majd kap 1 éves végkielégítést, meg 2 hónapos Jachtozást, minden extrával
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!