Mindíg csak a szabályok kijátszása!!!!! Dolgozhat éjt nappallá téve a miniszterelnök úr, ha egyesek nem tartják be a szabályokat. A miniszterelnök úr megbízik a polgárokban, nem kell őket ellenőrizni. A kaszinókat is ezért nem köttette be a NAVhoz. Látod Ő betartotta a szabályokat, Gulyás Marci javasolt is fizetés emelést neki, a bátor hazafiak meg mind megszavazták.
És ugyan ki és hogy ellenőrzi. 50 litert tankolok 5 perc múlva állhatok be ugyanoda a kúthoz. A kutas meg igazolja hogy én tankoltam 5 percel korábban. A forgalmit is mindig viszem magammal sose kérték még el. ( talán a bevezetéskor 1-szer ).
Tudjátok miért nem alacsony az infláció Magyarországon? Mert nincs béke. Nekem most jött szembe a youtube-on. Az idióta agymosásra van pénz. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
ez a max. 50 liter is könnyen kijátszható lehet menni a következö kútra, ott újra 50 liter szerintem hamarosan jön az egy autóra (rendszám) szóló napi maximum korlátozás
Továbbra is tartom a 12 literes limites javaslatomat. 12 év kormányzás és 12 literig jutottunk. De most azonnal kihírdetni, míg a hidon vannak a tüntetők:)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!