Régen hallottam ezt a megállapítást, hogy: mindent lopnak ami nincs lebetonozva. Ezek azt is ellopták. A következő link, térképen mutatja, hogy mit loptak el a köztől. Jó kis oldal és a neve is.
Szerintem meg azért vagy itt, hogy aktivizáld az ellenzéki tábort. Igazából MZP (+Soros?) belső köreiből való vagy, és azt a feladatot kaptad, hogy ne hagyd lankadni az ellenzéki erőket, illetve told a bizonytalanokat ellenzéki irányba. Most, hogy rájöttem, mi a valódi célod, el kell ismernem, hogy ügyesen csinálod. Hajrá, ne hagyd abba, veled vagyunk!
Évek óta nem írok ide. kb. 1-3 hónapja írogatok ebbe a fórumba. Egyetlen fórumon sem volt évekre visszamenőleg olyan írásom amiből arra következtethetsz hogy fideszes vagyok. Nagy tévedésben vagy.
Már 2017 előtt elkezdték a hazaárulást. Akkor ez folytatólagosan elkövetett bűncselekmény. Mit érdekli őket hogy mi történik az országgal, összelopták magukat, a világ bármely pontján eltengődnek majd ha itthon túl nagy lesz a szar. Link megy
Elolvastam OV reggelei agymeneset. Egyszeruen rosszul vagyok tole! 2002 ota - akkor bukta az elso kormanyt - folyton keszultsegben tartja a hiveit, ellenseget keres akar van, akar nincs, hergel, hazudozik - tudom, mindenki hazudik, de azert megis -, gyulolom a focis hasonlatait, es meg sorolhatnam, de keptelen vagyok, mert rosszul vagyok tole! Es ahivei istenitik, hiszik, putyin a jo es az eu nekunk nem jo es folytathatnam. Elnezik a meggazdagodasat, a nert, es vakon kovetik. Egyet tudok, ha nyerne az ellenzek - az en szavazatom ott lesz, mert minden szavazat szamit -, nehez helyzetben lesz es nem lennek meglepodve, ha ujra zavargasokat szerveznenek a hivoi.
vasárnap választás lesz , mindenki menjen el szavazni , minél többen a Fideszre , mutassuk meg Fecónak (hazudtunk reggel , délben , meg este ), meg Soros bátyónak , ki kormányozza hazánkat.
Simán ki fogják kommunikálni a legbrutálisabb megszoritást is. Ha valaki elhitte, hogy egy 90 éves ember tehet minden szörnyűségről a világban, azt is elhiszi, hogy az ukránok támadták meg az oroszokat, ha is elhiszi, hogy egy hétgyermekes polgármester legfontosabb célja a gyerekeket háborúba küldeni, az azt is elfogja hinni, hogy mindenről ismét ..........tehet.
2018- ban sem volt kormányváltó hangulat, sőt. Ennek ellenére vidéken is nagyon sok helyen többen szavaztak a Fidesz jelöltje ellen, mint mellette. Mindenki egyfajta burában él, ahol nem biztos, hogy érzékeli a valós hangulatot. Orbán tudja ezt, látszik is, hogy nagyon belevetette magát.....
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!