Valamit nagyon félreértettél. Ird már le ide , hol védtem én az árstopot. Az árstoppal nem értek egyet, sem élelmiszer sem üzemanyag esetében. A több lehetőség közül a kormány ezt választotta, az ő felelősségük. Majd kiderül hogy bejön e, és csökken e az infláció. Ha bejön ok, ha nem , akkor ott a választás ki lehet nyílvánitani a véleményt.
Kedves Sotime és Realmadrid barátunk elmagyarázhatná nekünk, mi is ez a "csirkefarhát" árstop? Ha ők mondják, biztosan megértjük, hisz' oly' okosan tudnak érvelni.....
A vidéki embert szinte lehetetlen megszólítania az ellenzéknek. A kerítessel egyetért, a homofób tv-el szintén, nálunk északon a cigánykérdéssel kapcsolatban az ellenzék jobb, ha meg se szólal. Az államadósság meg hasonlóak tárgyköre nem érdekli az embereket, mert nem kézzelfogható. Nekem több ismerősöm is ugyan kritizálja OV-t, de az osztogatások, a határozottsága miatt rá fog szavazni.
Érzi ő már a vesztét! Ezért van a csirke-farhát árbefagyasztás.:)))) Hát ezen akkorát röhögtem, mint életemben még soha. Pedig már elmúltam 60. Ha rosszabbodik a helyzet, felkészül a zsíroskenyér vöröshagymával. /még senki nem mert szólni "röfinek", hogy az is alapvető élelmiszer a szegényeknek?/
a választási rendszer visszafelé és elsülhet, nem kell 2/3-os támogatottság egy olyan győzelemhez, ahol a parlamenti szavaztok 2/3 simán megvan, lásd legutóbbi választásokat +1-gyel elég több szavazat, mint a legerősebb jelölt, ezért van az összefogásnak nagy esélye jelenleg a demokrácia visszaállítása, a fékek és egyensúlyok megteremtése érdekében lenne fontos, egy erősebb ellenzéki győzelem Orbán pedig kiváló munkát végezhet, mint az ellenzék vezére, minden turpisságon rajta tarthatja a szemét, csak attól félek, hogy vagy börtönbe, vagy elmegyógyintézetbe kerül egy választási bukás után
Ezt próbálom én is mondani. Amit olvashatunk az ellenzéki beállítottságú, de főleg a magát függetlennek mondott sajtóban, az a jól fésült értelmiség nyavajgása. (TótaW nagyon jól leirta a Vezércsel-ben). Ők a körúton belülről osztják az észt, a vidéknek pedig nincs hangja (médiája). Hozzájuk most pont a fidesz média juttatja el, trójai falóként, hogy "a sarkon cefetül szidják Orbánt". Jó részük rácsodálkozik, hogy ilyen is van, én is így gondolom! . Magyarán ez kampánytechnika, persze rá kell még dolgozni vidéken nagyon sokat, erőt demonstrálni és akkor szavazni is mernek az ellenzékre ott is. Az ellenzék "legyőzését" és masszív fideszesek átcsábítását szerintem már MZP is feladta, lehet, hogy az csak az előválasztás megnyeréséhez kellett. Nem is hangoztatja már, helyette az egység megy és hogy a kerítést megtartjuk, rezsit nem növelünk, 13. havi nyugdíj megmarad stb. és mindegyikhez hozzátéve, hogy még plusz mit lehet jobban csinálni. Ez kifejezetten a vidéknek szól. Nem véletlen, hogy a fidesz pont ezeket próbálja elhazudni a saját tábora előtt. Működni látszik ez a technika szerintem, bár az elején én is felültem az ellenzéki média fanyalgásának, és a saját kényes ízlésemnek persze.
Ha az ellenzéki ujságírók és ellenzékiek annyira tudják, hogy MZP nem jól csinálja, akkor valószínűleg azt is tudják, hogyan kell jól csinálni, amit csinálni kell. Kérdés : eddig Ők jól csinálták? Ha igen, miért nincs eredmény? Lehet, hogy semmit sem tudnak, csak az nem tetszik ahogy MZP csinálja? NEKIK SEM, mint ahogy vezénylő tábornok, urunknak, királyunknak és csapatának sem??
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!