Megyó ll. lenne:) Fletó azonnal hátba szúrná:) Így nincsen érteleme:) Egyébként az ellenzéki összefogásból bárki hatalomba jutna miniszterelnők lenne azonnal hátba szúrná:) Még a klárikájátis:) Ez egy ilyen pali:) szerte hátba szúrogatni, utána jókat nevetnek a delikvenseken q-urbánnal a színfalak mögött:) Ez Magyarország:)
signal2-től kérdezem az ellenhazugos felvetésével kapcsolatban mivel onnanl a többséghez hasonlóan én is ki vagyok tiltva és ott nem tudom feltenni neki de érdekel a véleménye, hogy egy olyan normális ember mint Bojár ugyan minek vállalná a miniszterelnökséget?
Hogy neked mik jutnak eszedbe?! Nem is tudom miért! :D -------------------------------------------- Vannak férfiak akik tudják, hogy a világ összes nőjét nem nem kaphatják meg, de azért törekednek rá. Ilyen Orbán viszonya a példaképével! Nagyon törekszik, hogy mennél jobban hasonlítson rá.
A kretén gondolat léte világszerte felmerülhet, és Magyarországról alakíthat negatív képet. Ugyanis, az áthallásos felvonulás és szimbólumok megjelenítése nem éjszaka, titokban, valami eldugott porfészekben történt! Rossz üzenet a világnak, hogy egy állami ünnepünkön 1939-es németországot másolták!
Én inkább a biztonságra játszom, és maradok Európában! A "vérmagyarok" tőlem akár Etelközbe is visszamehetnek és kergethetik a csodaszarvast, de ha csak Afganisztánig mennének, annak is tudnék örülni! :D
A székelyek is követnék csaba a királyfiúkat:) Bartók szerint a székelyek megelőzték Árpádékat:) neki sem oké ott a magas hegyek közt:) Autonómiát most kaphatnának a magyarok és a székelyek Afganisztánban:) Termelnének kábítószert az most jól megy az usában:) Afganisztánban is elkelne egy eltolcsy:)
Nincsen ebben semmi kifogásolható:) A magyarok már az Etelközben is buzultak:) Árpádé volt minden, akárcsak most a köpcös maolla.) Köpcös már rá tette a varázs pálcáját a Kárpátokra:) Megnyílik az út a Keletre:) Visszük magunkal a rejtett erőforrást is hátha hasznukat ve Nincsen ebben semmi kivetni való:) Végre ezer év után ellephetik a germánok a Kárpát-medencét:)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!