1,1940-ről indított shortom tegnap zártam 1,1843-nál. most indítottam egy kis Longot 1,1823-ról. Igaz egy pillanatra 1,1822-re ment, de ezt csak daytradenek tervezem egyelőre.
Meg nem elotte van egy fel kor usdhuf ban,nem nagy szvsz 270-275ig.
Eurhuf ra mit mondtok en nanagyon azt latom ,hogy a 314.50 elerheto (2-3heten belul)de siman meggyozheto vagyok rola ,hogy nem.
Kivételesen nem pécéztem az alját, a 254-255-ös vételt láttam jó lehetőségnek. Ha 261 felett tudna maradni tartósan, akkor a 270 célozható lenne (szerintem viszonylag rövid távon), de kétlem, hogy ennyire egyszerű lenne a dolog. EUR/USD-ben várok egy kisebb fel kört és mivel nem sokkal a sáv felett tartózkodik a Dollár-Forint kurzus, így nem csodálnám, ha egy időre visszaütnék a range-be. 257-258 esélyes, azt talán érdemes megint megvenni.
A lényeg továbbra is, hogy nyugalom, nem kapkodni! Jó lesz az a dollár, fél-egy éves időtávon belül!
Szia!Most sajna nem,de itt sokan írták hogy elmehet a kereszt 1.23-ig az meg forintban kb 250 lett volna,így gondoltam lehetett volna jobb belépő.De sebaj tőlem innen is kilőhet,amúgy kb 270 körül lehetek.Van időm,én most is inkább a dodóban látom inkább az erőt!Lehet hogy egyszer még a paritás is képbe kerül:).Szerinted?
AUGUSZTUS 15:
DAX: szépen teljesült a tavasszal jelzett emelkedés és kialakult a csúcs a jelzett szint alsó részén (részletekért ld. hivatkozott hsz). A képen az egyik, jelenleg még érvényes scenario látható frissítve. Azzal számol, hogy a pink karika B csúcs már tetőzött és egy több hónapos lefelé kör első alhullámát látjuk formálódni, amely valahol a piros terület környékén érhet majd véget (piros 1-gyel jelölve), mielőtt felfelé korrigál.
Mivel még kevés látszik az esésből, az első jel, ami ezt a scenariot megerősítené az lenne, ha törné a halványzöld csatorna alsó falát és impulzív ötös szerkezettel érné el a célzónát. Ebben az esetben az ezt követő korrektív szerkezetű emelkedés esetén ideális short belépőre lehet majd spekizni a piros 2-vel jelölt zóna környékén pár hét múlva (zöld vonalak környéke), amelynek minimális célára a piros szaggatott vonalak közé esne, az alakzat teljes végső célára pedig a pink karika C környékére esik.
A fenti scenario jelenleg akkor érvénytelen, ha a jelenlegi szintekről fordulva törnek a zöld szaggatott vonalak (sérülne a feltételezett impulzus szerkezet). Ebben az esetben valószínű, hogy nincs kész a kék (C) csúcs, helyette valószínűleg kék (3) lenne a helyes értelmezés és kisebb hármas szerkezetű korrekció formálódna jelenleg még csak a további fel előtt, valahol a vastag piros vonal alatt elhalva, esetleg a piros zónát karcolgatva. Nem elfeledni, hogy a long határ jelenleg a kék (A)-val jelölt csúcs.
Hetes:
link
Szerintem erre már rákérdeztetek azóta és írtam aktualizált választ, de friss kép nélkül, keressétek csak vissza. Az volt a lényeg, hogy nem fejlődött ki a kép által sugallt impulzus lefelé, helyette "ABC" lett csak és legalább a zöld vonalak közé felmehet, mielőtt lefordul - valami ilyesmit írhattam. Amíg a piros vonal fölött van az árfolyam, az esések új csúcs előtti korrekciók jó eséllyel, alatta pedig sanszos, hogy hamar elhal az esés komplex korrekció részeként. Bővebben nem kommentálom.
EUR/USD