Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
GYANÚS ez az olaj fej váll (CFD) m5. De DAX tetszik, hogy 24690. minek örül? Annak, hogy 1h közép 30 közép & mozgók, m15 SMA50, gyakorlatilag mindenhol ellenállás szinten, lebeg kis tf-en a bollinger tető körül. STOP 24760
Nasdaq 5,5 USD DAX 11-12 EUR nálam ez van. anno a dax 7 volt, NQ 3, csak valamiért emelt az Erste, infláció, vagy a fene se tudja. közben DAX nagyon boldog volt, pedig NQ megállás nélkül esett....ki is lőtt, amint fordult NQ...
Ezt a certire írtam teeee. Én anno certiztem. Tudom, hogy mennyire szar. 500.000 ft körüli pack nyitás-zárás 3000-3000 Ft + Spread ~12-13 pötyi Mr 5k mégis így tolja, mert sokkal olcsóbb nagy pozit nyitni, mint CFD-ben. Cserébe szarabb is.
Mi ez a dax zöldülés most, ha nem reménykereskedés? Amúgy ez az olaj most a dolgok nehézsége, mert ez mozgatja a tőzsdéket, nem úgy mint békeidőben. hogy semmit nem számít.
Sziasztok! Ilyen ki árfolyammozgásokat (0,4%) milyen platformon/szolgáltatónál tudjátok profitábilisan lekereskedni? Én a CIB banknál még a certikkel sem tudom gazdaságosan lekereskedni, mert 0,4%+0,4% a banki jutalék.
Nvidia akkor tud csak roszat jelenteni,ha jön egy vetélytárs amelyik tudja olcsobban azt amit nvidia,mert amit nvidia gyárt arra egyre nagyobb szükség lessz,és ott van az élen,szóval keresleti oldal hiánya miatt nem tud beszakadni csak ár-érték hatékonysági okokból.Talán Kína valamikor ezt is elintézheti.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?