Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ez akkor lehet érdekes ha beindul némi realizálás és beindul egy long covering , mivel nincs short ami fékezze az esetleges esést és ha beindul a long covering...persze ha marad a vidámság semmi gond , de nem ide való felesleges az ilyen poszt már mostanság ...na vár az imaterem...:)
NQ túl sokáig oldalaz már, tehát egy idő múlva ott is long lesz. Most az a probléma,h az oldalazásból kellene egy nagyobbat esnie még, mint DAX 22920-ig, de nem esik. Viszont a 4h mozgók Lefele tartanak, nem pedig felfele, hiába jönnek a naposok, ma50 körül billeg.
Szerintem ezekkel a hír alapú hirtelen pattanásokkal gond van. Ha tele voltak shorttal a nagyok, akkor egy új ATH-ra így nem mehetnek. Tehát előtte ki kell dobálni Lásd NQ: 25250>23820, miért estek 1 nap alatt 25250-24000-ig? emlékszel erre? Egy ilyen piros napot várok. A fél világ longban, és jött egy +2,5% a semmiből, 30 perc alatt. Böjt. Lásd Buy The DJ beszólása Trumpnak, +8%-ot mentek az indexek, másnap -6%, mert egyszerűen "légüres tér"
Mi az érdekes? Dax: Naposon mit látsz? Pattant az 50 naposról,és tegnap megállította a boliközép,amit ma újra támad. Az irány felfelé van. H4 klasszikus inverz fej váll jobb válla épül.. Lefelé nem látok semmit.. NQ: Ez a te asztalod.. Én nem foglalkozok vele.. Túl kiszámíthatatlan mostanában nekem..
valószínűleg tele vannak ők is shorttal, és a TP-je mind 25450 (de minek tpzik itt le, ha esik tovább?) vagy long vételekkel tartják, de minek ,ha esik? azért tartják, mert tudják,h a fél világ elengedi a 4h mozgók után, tehát "bármi" áron tartani kell, különben reccs.
nq 4h ma200-at kb. 10. m5 gyertyával ütögeti, ami lehet VIP kiszálló is a nagy long előtt, de akár a beszakadásé is. olyan mértékű lebegés van nq 4hban, hogy -500 pont esés benne lehetne.
érdekes csak felfele látsz dolgokat. 4h tető 25000 (24900 most) ma50 25050 ma100 24980 közép 24750, ha mégis lebólintja, ~ a közép lefele tart, akkor akkora cummantás, hogy még Rocco is tapsol. akkor 24480 jön újra. de dAX Rocco résére hajt, NQ meg esni akar, érdekes ellentét.
az utóbbi napok tapasztalata, nem hagyom ki futni a pozikat, hanem előbb átcsattogok mindig másba. pont akkor zárom, amikor tartani kellene. tehát kivárás. 25530-ra lehoztam a stopot, ez az előző 4h alja felett van. tehát akkor megvették.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?