Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Én is azért írtam, mert általában arra megy amerre fáj. Mikor néztem két napja még sokkal több short volt, ha csak nem néztem be valamit. Az tény, hogy generáció nőtt fel úgy hogy minden beesést megvesznek úgy is mielőtt gond lenne. Azért elég sok vélemény volt MÁR a háború előtt is, hogy idén már lehet komoly esés is éves szinten.
a sentiment alapján abszolút nem ...a kicsik zömmel longolnak bár egyik tf-n sincs extrém adat (hosszú bikapiac alatt megszokták , hogy úgyis felmegy) .....ha tele lenne extrém mennyiségben shorttal már longolnék ....
egyelőre h4-en az agysebész képességeket nem igénylő csúcs völgy elemzés alapján alacsonyabb aljakat és alacsonyabb tetőket csinálgat egy csökkenő csatornában
az irány eldöntése a helyi géniusz populáció feladata (csak semmi guruzás , mert a guruitisz csak zárt csoportban egészséges) a pf-n csak fröcsögés a vége ...:)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?