Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Azt vettem észre, hogy Január 15-óta nagyon megszaporodtak a hibák.
Sokszor előfordul pl:bejelntkezéskor nem enged belépni csak sokadik próbálkozásra. Persze az is előfordul, hogy lefagy és utána nem enged belépni. Amikor a legjobban kellene.
hali, nekem a hegde (még) megvan. de a rendszer őrült lassú hetek óta, volt hogy reklamáció után megjavult...(no comment), de azóta visszatért minden a régi kerékvágásba. nyitni és zárni is egy procedúra....én már nézegetem merre tovább.
Szia!
Nekem nem tűnt el! Verzió:1.0.0.586 Sebesség tekintetében a mai napra vonatkozóan nem tudok nyilatkozni, mert most nincs időm figyelni és így inkább kihagyom. Tegnap viszont hat köröm volt és semmilyen sebesség problémát nem tapasztaltam.
csajszi felugrott Draghi elé az asztalra, széthajigált valami konfettit aztán elkezdett ordítozni h. "End the ECB dictatorship!!" majd a hasán akart mutatni valami írást, mire kiráncigálták a teremből... :)
Törölt felhasználó2015. 04. 15. 13:00
Sziasztok!
City Index-szel kereskedőket kérdezném, hogy nálatok is eltűnt a hedge funkció a trader kliensből?
És a rendszer is lassú lett nagyon 10 másodperc alatt tudok pozit nyitni csak. ÉS zárni is.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?