Egy Európának szánt, "Nem leszünk gyarmat" feliratú tábla mögött vonultak a Hősök teréről a Parlamenthez a kormány mellett tüntetők szombaton délután. Az Index becslése szerint százezer ember vett részt a Békemenet Magyarországért névvel...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=161762
nekem mindegy hogy orbán vagy gyurcsány - ha már nincs több alkalmas pali erre a posztra
csak vegyen fel az egyik vagy a másik egy normál ügymenetet , és a hibákat javítsa elsősorban, ne a népszerűséget hajtsa ..és nagyon óvatosan nyúljon a fontos dolgokhoz
ez az álláspontom ..
ez a cucc nem pofára és a faszságok özönére , annak a retorikus előadására megy ..
+4 % különadó a végére, erre gondoltam...miközben évek alatt a járulékokat is min 4-5%-kal emelték...
a bérből így nem sok minden maradt, nem hogy fizetőképes kereslet.
Valóban, az alacsonyabb fizetésű embereknek több kellene jusson, ez egy másik kérdés.
sztem értem, mire gondoltál... de ezek csak a szavazatmaximálást nézik, mindent annak rendelnek alá
épp ezért nem fogják végigcsinálni, inkább húzzák az időt
kb. akkorra jut majd el az eu odáig, hogy viktorék meghunyászkodjanak, amikorra már úgyis mindegy lesz a fidesznek, de addig élni fog a táborában a hév, hogy ők itten most forradalmat csináltak, és megleckéztették a bankokat meg a karvalytőkét
nem veszik majd észre (pedig az értelmesebbek tudják a vezetésben meg a hívek közt is), hogy pont azzal ártanak a legtöbbet az országnak, hogy ilyen nagy pofával csinálnak mindent... ha értelmes gazdasági lépéseket hoznának hasonló csinnadrattával, akkor nem sok vizet zavarna, amit az eu-val fakardozik ez az elmebeteg, mert senki sem "támadná meg a forintot"
így viszont lehet azt mondani, hogy a külföld tehet mindenről
nem vagyok biztos benne, hogy ennyire gazdasági analfabéták, (vagy csak a köv. ciklusoknak akarnak keresztbe tenni, de nagyon) de akárhogy is van: el kell menniük a búsba, mégpedig minél hamarabb...
ha 2014-ben, hát akkor, de legkésőbb akkor
Nem fogok Veled vitatkozni, mert hamar megsértődsz és nem is nagyon van miről.
Mellesleg azért kaptál kioktatást, mert a veszteségről írt gondolatodat még valaki komolyan veszi. Az pedig, hogy most még itt vagy, semmit sem jelent a jövőre nézve, láttam ezen a helyen nagyon csúnya dolgokat.
szoda, tudom, tényleg ismerem ezeket az összefüggéseket. :)
aha, akkor szerinted helyes volt, h. a maszop alatt pl a nem létező - megsemmisített - középosztály pár százas bruttójának 40-45%-át kapta meg az adók, illetve különadó miatt, 25%-os áfa mellett??? Stb...
Ez a lefekvés: elvenni az imf feltételei szerint az emberektől. Főzzük őket, mint a békát a tűzhelyen a lassan felforrni készülő vízben. Úgy sem veszi észre, mire megfő (anno ez volt a módszer)
Nagy tüntetés a kormány mellett
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=161762