Topiknyitó: Portfolio 2012. 01. 21. 21:46

Nagy tüntetés a kormány mellett  

Ugrás a cikkhez
Egy Európának szánt, "Nem leszünk gyarmat" feliratú tábla mögött vonultak a Hősök teréről a Parlamenthez a kormány mellett tüntetők szombaton délután. Az Index becslése szerint százezer ember vett részt a Békemenet Magyarországért névvel...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=161762
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
pampa 2012. 02. 01. 09:03
Előzmény: #251  Törölt felhasználó
#256
Ezért kell odafigyelni, hogy mit írunk. :)))
És valószínűleg azért nem engedik, mert nem a Kecske-köre akart költözni egy hétvégi ház maradványába. Oda mehetne pláne most a -8,-15, ideális az idő egy kis pihenéshez. :)))
Törölt felhasználó 2012. 02. 01. 08:43
Előzmény: #248  szivacs
#255
a kokárda viselése a 48 szabadságharc , az egész!! nemzet egybeforrottságának jelképe volt, és a szabadság iránti vágyát és tettre készségét fejezte ki ..

ez a fajta viselet viszont akkor nem az egész!! nemzetet jellemezte , ráadásul országon belül megkülönböztette a polgárokat egymástól.

ez okozza/okozta a kokárda megszentségtelenítését azok szemében akik a kokárdát más az eredeti gondolatvilághoz tartozónak gondolják mind a mai napig is .

a kokárda nem önmagában lett, hanem a nemzet egysége után , annak meglétével egyfajta gondolathoz találták ki hajdan ..

ezt őriztük évszázadon keresztül és hagyománnyá lett az országban / még a diktatúra sem kezdte ezt ki, illetve nem használta az a céljaira /.

ezt a hagyományt törölte el , tette semmissé az ország polgárainak az egyik fele , önös politikai érdekből a másiktól megkülönböztetve magát .

**

majmok már pedig vannak a demokráciában is és bizony szavaznak is .. de erről nem írt stock abban a hsz-ban, ezt szivacs mester látta bele , hogy azt "kiválóan" aztán levezethesse.
stock33
stock33 2012. 02. 01. 07:46
Előzmény: #252  Törölt felhasználó
#254
jól emlékszem, hogy te linkelted be a 40e-es vonulók videóját? :)
stock33
stock33 2012. 02. 01. 07:44
Előzmény: #248  szivacs
#253
jaj, te is firkantottál egyet? :)

tudod én nem tartok 3 hetente születésnapot, nem állítok karácsonyfát májusban, nem üldözöm augusztusban a hölgy ismerőseimet azzal, hogy márpedig most húsvéti locsolás jön, stb.

hülyének néznének. mindennek megvan a maga helye, ideje. már ha tisztelem azt az eszmét, azokat az embereket, amik ezen alkalmak, események mögött állnak!!!

ha magasról teszek rá, akkor persze használhatom divatkiegészítőnek pl. a kokárdát. az ilyeneknek kellene a kezébe nyomni egy lyukas zászlót, majd a fejükbe csapni a szent korona replikáját, utána előszedni egy hunyadi páncélt, hogy vegye azt is fel, miközben már ott toporogna Horthy fehér lova, mert hogy arra is fel kellene ülnie, stb. valamikor csak észrevenné a majma, hogy ő azzal nem lesz több, ha megbecstelenít egy nemzeti jelképet.

a majom jelző helyett persze lehet hülyét is használni. ügyefogyottat. szellemileg leépültet.
kb. ahhoz is hülye, hogy saját mozgalmi jelképet alkosson, helyette elővesz valamit a múltból.
Törölt felhasználó 2012. 01. 31. 18:16
Előzmény: #248  szivacs
#252
Nagyon szép levezetés :)
Törölt felhasználó 2012. 01. 31. 18:16
Előzmény: #230  pampa
#251
Ejha, meg kell állapítsam, h. vagy
- fletó olvassa a pf fórumot :D
- vagy a jövőbe látó boszorkány vagyok...
Ugyanis be akart költözni Gyöngyöspatára...
váóóó :D
de kitiltották, mielőtt beléphetett volna:
link
stock33
stock33 2012. 01. 31. 14:07
Előzmény: #247  Törölt felhasználó
#250
sokaknál viszont igen. sokan 2002. óta, ha valaki napi viseletként használja, akkor pártjelvényt látnak benne. ez korábban nem így volt.

ugyanez érvényes a turulra is. és a "Magyarországért" is szépen elkezd sablonosodni. kivész mögüle az érték. emlegesd nap mint nap 1956-ot, és a végén senki se fogja eseményként kezelni. hirdess minden nap szabadságharcot, és a végén az embereknek fogalma se lesz arról, hogy mit is jelent valójában egy szabadságharc.
stock33
stock33 2012. 01. 31. 14:01
Előzmény: #246  Törölt felhasználó
#249
kérdezte, hogy miért késtem 3 percet a megbeszélésről (én szoktam megkövetelni a pontosságot), hát megmondtam. hú de nagy ügy :)

látszám: naná, ha már van egy videó, amin több százezren kellene legyenek, de csak töredéknyien vannak :) és ez lenne "A" bizonyíték :)
szivacs
szivacs 2012. 01. 31. 12:50
Előzmény: #245  stock33
#248
Destruktív agilitásod töretlen :-)

Sokakon volt kokárda - magyar emberek voltak, akik a maguk ereje szerint tenni akartak az országukért - nem majmok.

Nem tudom miért jó neked ez a majmozás?
Egyáltalán hiszel a demokráciában, az általános és egyenlő választójogban vagy kizárnád belőle a "majmokat", korlátoznád a választójogot?
Vagy netán ne is legyen választás, vagy csak azok választhassanak, akik veled egyetértenek, mert aki nem, az majom, a majmoknak pedig nem jár választójog?
Mi erről egy nemmajom "demokrata" véleménye vajon?
Törölt felhasználó 2012. 01. 31. 12:44
Előzmény: #245  stock33
#247
Nálam nem csökkent a kokárda "értéke". Sem Magyarországé, sem a turulmadáré.
Törölt felhasználó 2012. 01. 31. 12:43
Előzmény: #241  stock33
#246
Rád tényleg ekkora hatással van a Fidesz, hogy még a magánéletedben, a kollégiáddal is erről beszélgetsz? :D A menet óta a létszámon pörögsz...
stock33
stock33 2012. 01. 31. 12:00
Előzmény: #243  szivacs
#245
a létszámot, mint írtam, rátok hagyom, én is úgy tekintek rád, mint azok, akik a milliós, vagy több százezres számokkal előjöttek. ha ők megtehetik, akkor gondolom én is.

"az Alkotmány úton, majd a Bajcsy-Zsilinszky úton a Hajós utca kereszteződéséig"
ebben mit nem értesz? a te ábrádnak ehhez semmi köze. jobban mondva kicsit túlszaladtál!!! 750m után állj le, mert akkor elvéted a Bajcsy-Zsilinszky - Hajós utca kereszteződést!

"Nem a fidesz a fontos, hanem Magyarország. "

igen, így kell egy eszmét diszkontosítani. ez történt a diszkont kifejezéssel 15-20 éve. az első pár diszkont valóban olcsóbb volt a mezei boltoknál (egyetem alatt bizony meg kellett keresni ezeket a diszkontokat), majd idővel minden bolt "diszkont" lett, legalább is nevében, és elvesztette a szó a jelentését.
ezt tette a fidesz pl. a kokárdával is 2002-től kezdve (nézd meg hány majom viselt a mostani parádén kokárdát).
egy nemzet, az összefogás jelképét pártpolitikai szintre süllyesztette.

és most elkezdődött a "Magyarországért" diszkontosítása. ennek csak "gratulálni" tudok. tudod, a komcsik előtt a vörös csillag is mást jelentett, de ma a vörös csillag velük azonos. ahogy a turul madárt is a nácik megbecstelenítették.
a "békemenet" egy pártrendezvény volt.
szivacs
szivacs 2012. 01. 31. 11:58
Előzmény: #242  Törölt felhasználó
#244
Ez a válaszod bizony nem volt túl konkrét... bár, végül is hozzád képest nevezhetjük átlagosnak :-)

Fletóék állítólag "demokratikus republikanizmust, nyugatos, polgári Magyarországot akarnak."
Logikailag - egy "polgári Magyarország"-hoz az erős magyar polgárság elengedhetetlen, ehhez pedig a magyar polgárság létrejöttét elősegíteni, tartós létalapját megteremteni, nem pedig gátolni és elszívni kellett volna.
Mialatt hatalmon volt és megtehette volna, hogy állami eszközökkel segítse ezt a folyamatot, nem sok jelét adta annak, hogy ez volna a célja. Az eredményeiből megítélve pedig arra kell következtetnünk, hogy éppenséggel ellenkező folyamatok játszódtak le, a magyar polgárság nemhogy megerősödött volna, hanem gyengült, lecsúszott, gazdasági ereje csökkent, meghatározó szerep helyett háttérbe szorult.
Ezért hiteltelen és megtévesztő, hogy "polgári Magyarországot akarnak", a
"demokratikus republikanizmust, nyugatos"-ságot pedig már megtapasztaltuk, hogy mit is jelent: a nemzeti vagyon eltüntetését, az ország eladósítását, a középosztály lecsúszását, a kisvállalkozók ellehetetlenítését, a szegénység tömegessé válását, a kollaboránsok gazdagodását, a külföldi támogatását a hazaival szemben.

Másik:
"a pártokráciában a választáskor a szavazatszám mennyisége és nem a minősége a döntő" - bravó, helytálló felismerés.
Ám: "darabszámra ér valamit ebben az országban - ez undorító , de ez van" - a szavazás MINDEN demokratikus országban darabszámra megy, nincs "a szavazó minősége" alapján különbségtétel a szavazatok értéke közt!
Szerinted tehát minden egyenlő szavazatos demokrácia "undorító"!?

Most meg ezt írod:
"a fejlettebb országok társadalmai maguk ellen nem szoktak szavazni ...

itt a 20 év alatt meg más se megy ... mindig a felkínált nyalókára, fagyira szavaznak-szavaztak - és ez az undorító"

Tehát itt szerinted egyrészt "maguk ellen szavaznak", másrészt meg "a felkínált nyalókára, fagyira szavaznak", na hogy is van ez, cáfolod magad??
Az érdekeik szerint szavaznak a "fejlettek" - az jó, az érdekeik szerint szavaznak az itteniek, az meg undorító ??
Gondold át még egyszer!
szivacs
szivacs 2012. 01. 31. 11:12
Előzmény: #239  stock33
#243
Meglepően nagy - megalapozatlan gúnyolódásig és személyeskedésig menő - energiát fektetsz az erőltetett bizonygatásba, nemúgy, mint az operabálhé esetén, ahol nem zavart, hogy százezret mondtak, vagy ősszel a millásoknál, akkor nem jelentkeztél önkéntes létszámhitelesítőnek napokon át - vajon miért...?
Mindíg vicces, ha az akarja jobban tudni, hogy mi volt, aki ott sem volt...

Egyébként a Hajós/Andrássy - Alkotmány u. 1,9km a vonulás útvonalán guglimaps: link

Ez meg már tényleg röhejes erőlködés, látszik, hogy gőzöd nincs, mi volt ott:
"az oktogont a menet ... elvonulta után 10-15 perccel nyitották. tudod, a szállingózók... közlekedésbiztonság..." Hahaha :-)))

"én megértem, hogy nektek rettentően fontos a fidesz faktor, és 10-zel fel kell szorozni a résztvevők számát"
Ezt sem érted.
Nem a fidesz a fontos, hanem Magyarország.
Számolni pedig a valóságnak megfelelően, azonos mércével kell - mindenhol, csak úgy láthatjuk reálisan az arányokat, súlyokat. Sajnos a bel- és külföldi média tudósítói ebben nem jeleskednek, valamiért mindíg egyirányba "tévednek" - ami torzítási szándék jele - ezzel hamis képet alakítanak ki az országunkról, ami mindannyiunknak árt.
Ideje volna már ennek szorosra zárt szemhéjakon is átsütő szúrófényét nem figyelmen kívül hagyni azoknak, akiknek valóban Magyarország a fontos!
Bízom benne, hogy közénk tartozol te is.
Törölt felhasználó 2012. 01. 31. 10:34
Előzmény: #237  szivacs
#242
alapjában véve összemosod megint a szezont a fazonnal - és abból a magad által átkreált gondolataidat tartalmazó kérdéssel próbálod fikázni a másikat /teszed ezt elég sokszor.

nem a demokrácia undorító /hadd ne magyarázzam miért is nem .

a fejlettebb országok társadalmai maguk ellen nem szoktak szavazni ...

itt a 20 év alatt meg más se megy ... mindig a felkínált nyalókára, fagyira szavaznak-szavaztak - és ez az undorító /de nyugodtan forgassál ki mindent gondolatot - hobbiból ..

a "polgári Magyarországot akarnak" -hoz nincs mit hszólnom , mert semmi érdemit nem is mondtál hozzá /csak koptattad a billentyűzeted potyára
stock33
stock33 2012. 01. 31. 10:27
Előzmény: #229  szivacs
#241
ez jó, leírom, aztán hagylak benneteket.
említettem egy kollegámnak az álmaitokat. kérdezi: "te miért akarod többnek nézni ezeket azoknál, akik etetik őket a milliós, vagy több százezres számokkal? ők is hülyének nézik őket, te miért akarod ennél értelmesebbnek nézni őket?" :)

IGAZA VAN. annyian voltatok, amennyien akartatok lenni. 1 millióan. 500e-en. csak egy hülye hiszi el az irreális számokat. :)
Törölt felhasználó 2012. 01. 31. 10:05
Előzmény: #238  Törölt felhasználó
#240
Ezzel védekezett Debreceni a bíróságon!!!

„Én nem oknyomozó újságíró vagyok", a vélemény műfajtól pedig nem várható el az a fajta tárgyilagosság, mint az újságíróktól - hangoztatta a közíró.
stock33
stock33 2012. 01. 31. 09:24
Előzmény: #229  szivacs
#239
"Az idézeted, amire alapozol, az az indexből való, Király Andrástól, aki a Kossuth térről tudósított"

vagy egy olyan emberről beszélünk, aki egyszerre 5 helyen is jelen tud lenni, vagy... vagy kínkeservesen összeszedtek 4-5 embert, akik leadják a jelentéseket, innen-onnan. :) jó ötlet, nem? védessem le? szerintem nincs sok értelme, ugyanis mindenki alkalmazza. egyszer majd próbáld ki.

az oktogont a menet érkezése előtt 10-15 perccel lezárták, és az elvonulta után 10-15 perccel nyitották. tudod, a szállingózók... közlekedésbiztonság... a menet azon része, ahol még nem 0,04 fő /nm az átlagos népsűrűség, már rég elhagyta a teret, mire az meg lett nyitva.

a menet eleje a Kossuth térre érve belekezdett a nagy szónoklatolásba. talán észrevetted te is. lóbálták az pártalkotmányt, felsorolták a hibásokat, énekelgettek, miközben a menet csak jött és jött, és jött. eltelt 20-25 perc. és csak jöttek, és jöttek. ekkor valakinek eszébe jutott, hogy na akkor jó lenne, ha tipliznének, mert a menet vége még nem fér be. elszólás.

apropó: nálam a "navigálás" nem úgy néz ki, hogy az Oktogonnál jobbra, a Hősök terénél balra, a Flórián térnél meg egyenesen. "az Alkotmány úton, majd a Bajcsy-Zsilinszky úton elér egészen a Hajós utca kereszteződéséig". A Hajós utca másik vége nem ott van. Nézd meg a térképet. Az az Andrássy utat "keresztezi".

én megértem, hogy nektek rettentően fontos a fidesz faktor, és 10-zel fel kell szorozni a résztvevők számát, de miért akarjátok ezt másokra ráerőltetni? egymás között tőlem akár 100 milliós tömegről is beszélhettek, de másokat ne nézzetek hülyének. elég az, ha téged hülyének néz az, aki benyomja az 1 milliós, vagy 500e-es, vagy akár a 200e-es létszámot.

Opera: mint írtam, adj egy videót, ahhoz hasonlót, mint amit az itteni lúzer benyomott "bizonyítékként" :), és segítek megbecsülni a létszámot.
Törölt felhasználó 2012. 01. 31. 00:19
Előzmény: #234  Törölt felhasználó
#238
Visszatérve nem Debrecenre, hanem a Debreczenire. Aki olyan emberekkel jelenik meg egy oldalon, mint heller á, és kende p., stb, az nekem mindent elmond.
Az is egyértelmű, h.ez mire megy ki: mindenért, az ország, a malév, a bkv jelenlegi csődállapotáért is az aktuális kormányzat a felelős, nem más. A korábbi politikai elit, mintha itt sem lett volna 8 v akárhány évig, bólogat...úúú igen, azok a korrupt politikusok.
Bűzlik ez a leleplező könyv nagyon...
szivacs
szivacs 2012. 01. 30. 23:01
Előzmény: #235  Törölt felhasználó
#237
"nem tudok a mondandója ellen felhozni semmit sem." - azért egy apróság lenne:
"demokratikus republikanizmust, nyugatos, polgári Magyarországot akarnak." - egy "polgári Magyarország"-hoz az erős magyar polgárság elengedhetetlen, ehhez pedig a magyar polgárság létrejöttét elősegíteni, tartós létalapját megteremteni, nem pedig gátolni és elszívni kellett volna.

Másik:
"a pártokráciában a választáskor a szavazatszám mennyisége és nem a minősége a döntő" - bravó, helytálló felismerés.
Ám: "darabszámra ér valamit ebben az országban - ez undorító , de ez van" - a szavazás MINDEN demokratikus országban darabszámra megy, nincs "a szavazó minősége" alapján különbségtétel a szavazatok értéke közt!
Szerinted tehát minden egyenlő szavazatos demokrácia "undorító"!?
szarvasvadasz
szarvasvadasz 2012. 01. 30. 21:35
Előzmény: #224  Törölt felhasználó
#236
Háááát, ami a könyvet illeti, így már picivel jobban értem Debreczeni úr motivációját:

link

De nem féltem én egyik oldalt sem. Ha valóban értünk dolgozna az adminisztráció, akkor a nevüket sem tudnánk (vagy csak annak az egynek a nevét, akit 20 éve megválasztottunk és még mindig jól végzi a dolgát), olyan természetes lenne ennyi év áldásos munkája nyomán a hatékony és mindenki elégedettségére működő államgépezet.
Törölt felhasználó 2012. 01. 30. 19:55
Előzmény: #228  Törölt felhasználó
#235
akárhányan utálják is gy ferencet, de ezzel a szöveggel fején találta a szöget ..

nem tudok a mondandója ellen felhozni semmit sem.

nem hinném , hogy ilyen panelcuccal kellett volna nyitnia azzal együtt, hogy a deréktól felfelé már mindenfélével agyoncsökött választó polgároknak a zöme még mindig ilyen agyilag mérhetetlenül alulfejlett cuccokkal lehet csak behálózni , mert a pártokráciában a választáskor a szavazatszám mennyisége és nem a minősége a döntő ..

értem , de barom visszatetsző a cucc számomra

európához mérten egy középkori megoldás /itt tartunk/

a paraszt nem az eszéhez mérten , hanem darabszámra ér valamit ebben az országban - ez undorító , de ez van
Törölt felhasználó 2012. 01. 30. 19:45
Előzmény: #227  Törölt felhasználó
#234
alapjában véve debrecen utcái rendezettek .. lehet hogy túlzóak voltak az elvárásaim , mivel azt hallottam , hogy debrecen város kapta a legtöbb eus támogatást a városkép rendbehozatalára ..
/biztos valami túl csicsamicsát vártam /

nem ismerem debrecent , ezért az általad említett "belgát" sem tudhattam, márpedig egy gourmand vagyok a kajába ..
a bezerédy utcában voltam egy "hivatalos" meghívásos igazi póker woodoo szeansszal egybekötött bulin - egy nagyon spéci meglehetősen bazi nagy magánházban , nagyon keveset nézhettem szét a városban - ez is hozzátartozik az igazhoz, be kell hogy valljam
Törölt felhasználó 2012. 01. 30. 18:38
#233
Felteszem ebben a topicban is a kérdést, mert ide tartozik.

A 400e tüntetőből mennyi volt a birka? A 2,5 millió Fidesz szavazóból mennyi a birka?
Törölt felhasználó 2012. 01. 30. 18:16
Előzmény: #229  szivacs
#232
Ah, nem érti úgysem, hát látod, hogy nem tud számolni :)
Törölt felhasználó 2012. 01. 30. 17:46
Előzmény: #230  pampa
#231
Pampa, a másik topicban feltett kérdéseimre még mindig nem válaszoltál.
pampa 2012. 01. 30. 15:23
Előzmény: #223  Törölt felhasználó
#230
Mééé nem mindjárt Gyöngyöspatára költözött fletó? Díjaztam volna. :D

FIL2

A Kecske-kőre egy hétvégi házba... mármint ami még maradt belőle....
Na, annak lenne hírértéke. :))))
szivacs
szivacs 2012. 01. 30. 15:16
Előzmény: #220  stock33
#229
Az idézeted, amire alapozol, az az indexből való, Király Andrástól, aki a Kossuth térről tudósított, vagyis nem láthatta a menet végét! :-)
Bizonyára a Hajós utca Andrássy úti végére gondolt (ami 1,9km) - csak ezt lefelejtette :-)
Mivel 6-kor az Oktogonnál volt kb. a vége, 6:06-kor valóban kb. az Operánál járt.

Mindegy is, a lényeg, hogy szerinted 100.000 a Hősök terétől a Kossuth térig, ha Békemenet és 100.000 az Operától az Oktogonig ha operbálhé... :-)
Törölt felhasználó 2012. 01. 29. 07:46
Előzmény: #221  Törölt felhasználó
#228
Gyurcsány Ferenc szerint Orbán Viktor antidemokratikus nacionalizmust teremtett, a rendszerével szemben állók pedig demokratikus republikanizmust, nyugatos, polgári Magyarországot akarnak. A volt kormányfő az általa vezett Demokratikus Koalíció (DK) első kongresszusán a budapesti SYMA-csarnokban, nagyjából kétezer párttag és szimpatizáns előtt szombaton hangsúlyozta: Orbán Viktornak mennie kell, a demokratikus ellenzéknek azonban nem elég ebben egyetértenie. Hidakat kell teremteni a jobboldali demokraták felé, másképp a magyarok "egymást fogják ölni még évtizedekig" - fogalmazott. A kormányváltás után az új parlament első dolga az alaptörvény hatályon kívül helyezése lesz - mondta. A pártelnök közölte, hogy a DK-t - amelyet a Demokrata Párt bázisán alakítottak meg tavaly októberben - a bíróság jogerősen nyilvántartásba vette, és eddig majdnem négyezren csatlakoztak hozzá.
Törölt felhasználó 2012. 01. 28. 21:34
Előzmény: #225  Törölt felhasználó
#227
Espumisan :) Azért a bab megemésztése jár némi kellemetlenséggel.
Nekem tetszik Debrecen, bár nem sokszor voltam. A Belgában isteni kaják vannak :)
Törölt felhasználó 2012. 01. 28. 21:32
Előzmény: #224  Törölt felhasználó
#226
Megnézem majd, amit írtál.

A politikához sok pénz kell, ez tény.
Az összeesküvés elméletekben az a legszebb szerintem, h. nem csak elmélet. De erről nem akarlak győzködni.
Más: ajánlom a Háború a Nemzet ellen című filmet. A rendszerváltástól mutatja be, h. mi történt itthon.
Törölt felhasználó 2012. 01. 28. 21:13
Előzmény: #224  Törölt felhasználó
#225
most értem haza tegnaptól egy zárt póker partiról debrecenből ..

azt mondták , hogy a vidék városai közül a legszebbek egyike ..

hát mit mondjak .. nem voltam elájulva tőle .. viszont ötletes a másodperc számláló a közl.lámpák mellett ..

kecskeméten ettem viszont a legfinomabb chilis babot .. szalámi és kolbászkarikákkal a tetején bőven meglocsolva tejföllel .. a cuccot hígabbra csinálva ilyen nagyobb köcsög félében tálalják - de le a kapalappal , qrva finom volt ..
(utána két espumisan is bánja )
Törölt felhasználó 2012. 01. 28. 21:03
Előzmény: #223  Törölt felhasználó
#224
vedd meg debreczeni " a politika fertője" című könyvet .. abban van mszp-től kezdve minden más is ..

az ember mindegyik zsebében kinyílik az összes bicska..
, nem is lehet egyvégtében elolvasni mert csak pipább lesz az ember minden oldal után .

ha ebből nem lesznek perek garmada , akkor kukuljak meg ..

mert ha meg nem , és igaz amik benne vannak , akkor itt alapjában véve sok gané embernek elvileg és gyakorlatilag is nagyon keményen börtönben kellene lennie már régen - és így érthető hogy miért is nem! lehet semmilyen valami előre vivő cuccról beszélni ebben az országban ..

és nem handa banda , összeesküvéses cuccok azaz, nem valami láthatatlan csoportok vagy feltételezett ilyen olyan titkos szarkavaró társasságok..stb - vannak a könyvben hanem tömény magyar tények .

nem semmi .. ilyen könyv nem nagyon jelent meg az elmúlt 20 évben
Törölt felhasználó 2012. 01. 28. 19:57
Előzmény: #222  Törölt felhasználó
#223
Álmodik a nyomor bizony, az avason :D
Mééé nem mindjárt Gyöngyöspatára költözött fletó? Díjaztam volna. :D
Törölt felhasználó 2012. 01. 28. 18:18
Előzmény: #221  Törölt felhasználó
#222
2%

Álmodik a nyomor!
Törölt felhasználó 2012. 01. 28. 15:42
Előzmény: #214  dzol
#221
Gyurcsány Ferenc szerint Orbán Viktor antidemokratikus nacionalizmust teremtett, a rendszerével szemben állók pedig demokratikus republikanizmust, nyugatos, polgári Magyarországot akarnak.

A volt kormányfő az általa vezett Demokratikus Koalíció (DK) első kongresszusán a budapesti SYMA-csarnokban, nagyjából kétezer párttag és szimpatizáns előtt szombaton hangsúlyozta: Orbán Viktornak mennie kell, a demokratikus ellenzéknek azonban nem elég ebben egyetértenie. Hidakat kell teremteni a jobboldali demokraták felé, másképp a magyarok "egymást fogják ölni még évtizedekig" - fogalmazott.

A kormányváltás után az új parlament első dolga az alaptörvény hatályon kívül helyezése lesz - mondta.

A pártelnök közölte, hogy a DK-t - amelyet a Demokrata Párt bázisán alakítottak meg tavaly októberben - a bíróság jogerősen nyilvántartásba vette, és eddig majdnem négyezren csatlakoztak hozzá.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek