Igen Már a szekta szerint 40-50 k vétel giga amikor csak az ottone ban annyi ment el nekem értékben Már nincs fegyverük egymás lelkét vigasztalni ( lehet jó pár már rég kiszállt)
Szerinted örömmel nézem várom hogy újra visszaszálljak? A fuckot méreggel Pl ML bemondta opusom ér 380 v kb körüli értéket azóta 600 felett Ezek kb 6 éve kicelebraltak, hogy a minimum 210 azóta a fele sem volt 😢😢😢 Joggal voltak, vannak az imáikban felebaráti jó kívánságok
teljesen igazad van , 2018 ota van onnan papirom , eddig 7-8x ezett . Ott vannak a nagy pénzkeresési lehetöség , persze a BÉT-is lehet keresni , ha szerencse valakivel ott van , lehet duplázni vagy 2x-ezni, több nincs benne általában. Vagy buksz vele l.Set , OTT 1 Kivétel persze van én pl. Kartonpack--al 3x osztam. lehet a lufival is keresni bár én nem bizok benne , itt benne van a lehetöség hogy 0000,000 lesz a végállomás
Persze volt bukta is mínusz is! Inkább őket szid és mard akik a többi kisbufit a deltában lebalekaltok sajnos 5-6-7 eve már! Lásd 4ig az tud menni Ennek legalább 1000 ig kell mennie hogy a jó Isten ne büntesse őket !
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.