Easy ma jelenett es nem lat esest a nyari jegyarakban ellentetben a Ryannel. Erdekes viszont, hogy erre nem reagalt pozitivan az arfolyam. Ugy nez ki felnek a lowcosttol a befektetök.
esetleg a yahoo topicja, vagy a stocktwits.com Érdemes figyelni a seekingalpha cikkjeit is, néha irnak a WizzAir-ről. De a Portfolio topicja szinvonalban kimagaslik azon topicok közül, amiket ismerek. A többiben gyakori a trágárkodás, röfögés, stb. Amiket korábban, honapokkal ezelőtt olvastam a Wizzair-ről, azok alapján szerintem jó cég. Ha véget ér a 2 komolyabb háború, akkor szerintem komoly emelkedés fog jönni
Amúgy ti Wizzair tulajként tudnátok vmilyen külföldi befektetői fórumot javasolni, amit ti is néztek? Ilyen portfoliohoz hasonlóat, csak sajnos ez a topic nagyon inaktív.
Valószínűleg a Ryanair rossz jelentése viszi magéval a a többit. pl. Wizz, Easyjet. Ezek is hamarosan jelentenek....úgy sejtem most előre árazzák tán az egész légitársaság szektort. (Csak saját sejtés... tévedés jogával) Kedvező jelentések esetén lehet még kellemes meglepetés a mostani árazáshoz képest.
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.