A Virgin Galactic részvényeivel 2019 októberben indult a kereskedés a New York-i tőzsdén, az ismert milliárdos, Richard Branson kereskedelmi célú űrutazásokat kínáló cégére rávetették magukat a befektetők, a társaság papírjai az elmúlt napokban valósággal szárnyaltak, az árfolyam alig egy hét leforgása alatt 40, 2020. évben pedig már 223 százalékot emelkedett. A cég egyelőre inkább csak ígéret, bevételt alig termel, cserébe a következő években is tartósan veszteséges maradhat.
JÖHET EGY TESLÁHOZ HASONLÓ BEFEKTETÉS HOSSZÚTÁVON?
Igazad van. Óráson túladot, naposon még nem. De az akkor sem normális, hogy egy sikeres repülés után elveszíti az értékének kb. a felét.
Törölt felhasználó2021. 07. 19. 11:38
Előzmény:
törölt hozzászólás
Szerintem nem. Miért gondolod ezt? Nem lesz semmi baj, én azt kívánom, hogy ők is sikeresek legyenek. Nálunk az előny, mert szerintem ez a megoldás olcsóbb, biztonságosabb és izgalmasabb.
Lehet igazad lesz. De szerintem csak HF-s szórakoznak a mezei befektetőkkel vagy valakiknek kedvező beszállót csinálnak. Baromira túl van adva, ma vagy holnap éles fordulat lesz szerintem. Csak azt sajnálom, hogy nem adtam a pakkból 50 felett semmit. De nem aggódom, mert szvsz ez lesz az egyik legjobb részvény a jövőben.
Szerintem lezuhant, branson is elrottyant... Csak mi mást látunk. Más épeszű magyarázat nincs. :-) -50% azoknak akik hittek a storyban és nem adták el repülés előtt... Ez nem shell the news kategóra most már. Tragikus
Bezos sikeres repülése pozitív hatású lesz szerintem az SPCE-re. Az egész "szektor" együtt fog mozogni, nincs egyelőre versengés, most fontosabb, hogy elkezdjenek az emberek hinni abban, hogy van fantázia a dologban.
Virgin Galactic részvény
JÖHET EGY TESLÁHOZ HASONLÓ BEFEKTETÉS HOSSZÚTÁVON?