Minden létező gondolatra van már fórum, erre a kb. 80 éves stratégiára pedig még nincs... a value investor a részvényt annak tekinti, ami valójában: üzletrésznek. Eszerint értékeli azt, és diszkontáron vásárol belőle.
talán 25 alatt beszállnék, brutálisan szar lett a jelentés, ahhoz képest nem is esett sokat afterben, nem csodálkoznék ha azért ennél nagyobbat esne és benézne ma akár 30 alá is
Intel tegnap jelentett, elég csúnya lett, after marketban rendesen el is kalapálták, szerintem ma bőven 10% felett fog esni nyitást követően. Ki hogy látja? Van aki tervez beszállni vagy inkább messze elkerüli?
Köszi! . Az első kettő mintha kicsit drága lenne most így első pillantást követően. :) CCJ-vel már találkoztam, a másik topicban régebben sokat beszéltek róla, Pompi is "reklámozta", amikor 10$ körül mozgott az ára.
Nem a KBC-nél, hanem a Randomnál, és náluk nyilatkoztam, hogy kérem a törzsrészvényeket. Volt egyébként a KBC-nél is, de azt a háború kitörésekor eladtam.
Az OTP-től ma felhívtak, hogy nem végeznek váltást. .alapértelmezett): Nem történik semmi. Ekkor az ADR-ek átváltása után a letétkezelő megpróbálja értékesíteni a kapott részvényeket,- szerintem ezért tornáznak.
Value Investing