"... NAGYON HALKAN, DE VÉGRE KI KELL MONDANI: AMIT LÁTUNK, NEM EGY UKRÁN–OROSZ, HANEM EGY AMERIKAI–OROSZ HÁBORÚ. " (Vona Gábor, Index-publicista, 2022. március 4.)
Igen, és ezt ma már egyre hangosabban kell kimondani.
Meg azt is mondja, hogy" usa nem ismer el semmilyen befolyasi övezetet" . Ja a sajat, az egesz vilagot lefedo befolyasi ovezeten kivul tenyleg nem ismer el ,es nem tur meg a sajtjan kívül mas befolyasi övezeteket.🤣🤣🤣. Ezt tudtuk. Ebbol van most a baj. Oroszok elturtek kozep-europat, de ukrajna mar sok volt. Usanak is sok lenne egy mexiko,kuba, orosz (katonai)befolyas. De hat ez a kettos merce ismérve.
Nem mai darab. https://obamawhitehouse.archives.gov/the-press-office/remarks-vice-president-biden-ukraine "Ukraine has abundant reserves of energy, and reform of your energy sector should reduce your dependence on foreign suppliers. Moving toward market pricing for energy is brave, but also absolutely necessary pre-condition.Promoting energy efficiency and conservation also will go a long way toward increasing your independence." Na jah.
Jaja.Almodoznak. Az orosz elnok nagyon vigyazz magára, mert tudja hogy a kovetkezo elnok egy navalnij fele iranyotott bab lenne egy Jelcin2, aki 1 perc alatt jatszana mindent at a nagytokenek. Nem a covidtol fel mikor 20 meteres asztal mögül targyal egyesekkel🤣. Kina azert nem iteli el az oroszokat, mert tudja hogy ő lesz a következő, akire rakerul a celkereszt. Hosszu evtizedek utan eloszor a nagytoke ezt benezte. A forgatokonyvet amit felépitettek 8 ev alatt, annak nem az lesz a vegkifejlete amit vartak oroszban. Szerintem nagyon nem. A vegen meg az EU, es usa nepe is fellazad ellenuk. Nagy a felszin alatti elégedetlenség. No majd kiderul.
Amúgy máig azt gyanítom, hogy éppen emiatt esett éppen rá a zusa-elnökök mindenkori királycsinálóinak a választása... és hát már a topik elején-közepén is kifejtettem, hogy miért is (lesz ill. volna) jó ez nekik, ha esetleg bedurvuln(án)ak az események.
Itt is gratulálok! Nem sokan tudtak volna igy gyorsan csípőből. Abban a topikban,nagyon hívők vannak. Szerintem hagyom oket. De hihetelen,hogy nem vizsgalnak se okozatot,se elozmenyt, se gazdasagi erdekeket,se semmit. Csak a mainstream mantra. De hat elfogadom, en liberalis vagyok a szo jo ertelmeben🤣.
"... Biden doesn’t know what’s going on with Ukraine. He doesn’t know what’s going on with ANYTHING! He’s not cognitively capable of leading. He needs to RESIGN before our country suffers any more.— Ronny Jackson (@RonnyJacksonTX) March 11, 2022
https://24.hu/belfold/2022/04/11/gruevszki-szankicio-amerikai-egyesult-allamok-magyarorszag/ Na ennyit errol. Az usa szakcios bunteteseirol meg főleg Azert tudnek mondani jo pár olyan ukran milliardosokat,(akar Z-nek is a 2 eve talalt 2 mrd usd offshore ba:))akik picit tobbet sinkofaltak ennel.(kb 1 millioszor) De most igen nagy baratai az usanak, es nem hogy szankcionalva, hanem kituntetve vannak🤣. Es akkor, sokan hiszik el a josagos neolib toke altal iranyitott usa, es gonosz emberevo oroszok propagandat. Mert eztet írta a telex, 24.hu, cnn,stb..🤣 . Edes istenem. Az a korrupt allamvezeto aki az usa parancsait teljeseti, az jo fiu, aki meg nem teljesíti, azt aztan meghuroljak, bortonbe csukjak, vagy valami kompromitalot keresnek rola( nők, fiuk, felesegveres, alkohol, korrupcio, vagy bármit). Ez mar oly regen így megy,hogy el se hiszem, hogy nem latjak az emberek.
Imádtam őt nézni, hallgatni, ahogy hétről-hétre a brüsszeli mihaszna bagázst alázta... de az visszatetsző volt számomra, hogy amikor meglett amit akart, 2016-ban simán fogta magát oszt' lelépett a színről, mondván: "Vissza akarom kapni az életem." (értsd, csináljátok az aprómunkát nélkülem). Aztán később, ahogy egyre csak húzódtak a dolgok, a Brexit-párt (!) tagjaként valahogy ismét EP-képviselő lett Brüsszelben... (vagy Strasbourgban, de az tkp. egyremegy). ... ;)
"...Ezt IBM PC-DOS 1.0-ként adták ki a személyi számítógép1981-es bevezetésekor. " . Amiről írtam, nagy valószínűséggel a QDos gyors "átpofozása" lehetett a megrendelő igényeinek megfelelően. A lényeg pedig az, hogy az IBM nem érezte képesnek magát, ill. a saját (bőséges) programozói erőforrását arra, hogy ilyen gyorsan letudják a feladatot.
Nigel Farage-al mi a baj? Brexit végéig maradt politikai pályán, amit megalkuvás nélkül, végig következetesen képviselt, amely teljesen más hozzáállás, mint az a megélhetési biodíszlet látványpolitizálás, ami nálunk van. Azon lehet vitatkozni, hogy a brexit jó vagy rossz de neki az volt a célja, hogy az Egyesült Királyság kilépjen az Európai Unióból és ezt totális ellenszélben el tudta érni úgy, hogy egy napig sem kormányoztak a saját hazájukban. A brexit népszavazás után többször jelezte, hogy szívesen segít a kilépés folyamatának kidolgozásában és kivitelezésében de sem Theresa May, sem pedig Boris Johnson nem tartott rá igényt. Nyilvánvalóan ő sem szent de inkább egy ilyen, mint a hajlékonygerincű, megélhetési, USA előtt csúszómászó, magát liberális demokratának hazudó szolgalelkű banda.
USA-OROSZ háború
Igen, és ezt ma már egyre hangosabban kell kimondani.