Üdv! Nem sok öröm van mostanság App részvényesnek lenni, ennyi esés után, ritka és rövid fel-korrekcióval. De nem lesz ez mindig így, jövőre biztosan kerülnek be új vagyonelemek és az árfolyam sem fog már innen nagyot csökkenni. Jobb is most nem foglalkozni vele, meg kell várni amíg fordul. Kellemes ünnepeket, jó nyaralást! :-)
Igen olvastam, de rosszul tudta, a félévesben 330Ft volt, ezért írtam hogy azóta nem került be új vagyonelem tudtommal így ez nem nagyon változhatott. Jövőre ahogy jönnek majd az új szerzemények ez is emelkedni fog.
Nem biztatok senkit semmire, leírtam a véleményemet, biztosan neked is van a papírról! Egy részvényre eső könyv szerinti érték közelében kis kockázat van venni, én ezt vallom ez esetben.
A második félévben mi került be amitől nőtt az egy részvényre eső eszközérték? A strat prezi a jövőre vonatkozik, jelenleg még az első félévesben lévő szám érvényes. Jövőre biztos lesznek új szerzemények, akkor lehet 400, ezért mondom jó vétel ha esik tovább.
Annyi még, hogy akkor Lőrinc szórhatja a 389.000 darab részvényét úgy, hogy nem jelentik be igaz? Mert hát, miért nem vette már meg a maradék 389.000 darabot Tiborcz? Az már nem lett volna tétel...Valszeg azért mert a 389.000 eladásából többet fog Lölö profitálni mint a 9 milla "eladáson"...Ez az Ő jutaléka ;)
Most olvastam Rigó Jancsiról. Hát nehogy olyan véget érjen itt is a történetünk,mint az övé: "Szegényen, lezüllötten és elfeledetten halt meg Amerikában (más források szerint Fejér megyében). Utoljára egy levitézlett színésznővel járta a lebujokat, és hegedűjén keserves, magyar nótákat játszott."
nagy kavirc megy itt, biztos siettek a T+2 miatt! Azért nem tudom hogyan lehet kiadni egy RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS-t úgy, hogy nem tartalmaz dátumot, csak annyit, hogy a mai napon!!!!!! :O Ezek után nem kell csodálkozni, ha nem kerek valami....
Ezt nem tudtam, de mikor az általános iskolás voltam, vittek minket kirándulni BDPST-re a kísérő tanáruk ezt tanította nekünk a buszon, amíg utaztunk.😁
(UP)PENINN