hát én annyira nem értek hozzá:) de szerintem semmi,várni,hogy mikor kerülünk sorra és nem a sor végére:)( esetleg a könyvet a kötéseket,ma is nagyobb pakkok voltak amikor kivették az eladói oldalról míg kicsik amikor adták.
de hogy a 4ig is beelőzött, ez a szívás. Ezt kibaxom, azt megveszem 400-n s már előrébb vagyok. Hát ilyen ez, nem lehet mindenben benne lenni. Pedig itt is ML van s mégis. Ott új a hype, majd az is leül. Az elején jók ezek a papírok ezek szerint
Törölt felhasználó2018. 10. 05. 14:58
szemétség a papírok ilyen szintű megosztása is, eddig együtt mentek, legalább az app mehetne...megjegyzem 4 IG-ről szó sem volt....
Opust is elkoptatták a dugót. Mehetne ez is, igazad van. Már csak ez az egy parkol a mélygarázsban. Utolsó kötésár
570
Utolsó kötés
49
Kötés ideje
13:34:24
szeretnélek megkérdezni, hogy ilyenkor, mikor egyenes szívvonal látható a papírnál, technikailag mit kell nézni/ látni, vagy egyszerűen várni kell, hogy egy arra érdemes napon egy arra érdemes gyertya keletkezzen? És Metal arra szokta várni a megerősítő gyertyát az elemzésekben? Köszi, ha vki rászánja az időt, hogy tanítgasson.
amúgy az van, hogy a hét elején sokan rohantak vissza az opusba EST-ből, ahogy emelkedni kezdett, ezért EST esett is. Most meg mennek vissza, mert opus/app mégsem indult meg. Nagyon sokan vannak EST-ben a tavalyi opus-konzum nyerőkből.
(UP)PENINN