Sajna errol az jut eszembe h Estar anno, OTP alapkezelő belevett 11 k nal azt utana csak lefele volt Szurkolok nektek de sztem ez a leggyengébb ML paper nincs SZIT ,nincs nagy nyereség csak ingatlanok halmaza
Megint ez az epehányás borul a legjobban, mert... mertőőőő... azéééért, mer' úgyhogy! Én nem csodálom, hogy viki gyűlőli a vejét, de azért a legszarabb papírját adni hozománynak nem valami szép dolog.
Az Appeninn az az elhagyatott kastély lett, ahová ha belépsz, azt érzed megállt az idő vagy 100 éve, minden tiszta pókháló, neszek balra-jobbra, de sehol senki, legfeljebb árnyak. De ne féljetek, TBRCZSTVN lovag már megérkezett és meg fogja csókolni Mészirózsikát... szvsz jövőre...
Ez a végleges féléves jelentésben van a 10. oldalon: 2018 első félévében több új ingatlan került az Appeninn Holding tulajdonába, így a
Csoport ingatlanportfoliójának összértéke 2018. első félévének végén 87 millió EURra
nőtt.87,000,000 X 325 = 28.275mrFt ha elosztom a részvények számával akkor /47,371,419 = 597ft jön ki ami alacsonyabb a jelen piaci árnál. - és akkor még nem beszéltem a jövöbeli növekedésről. Nagyon alul értékelt. http://www.appeninnholding.com/archive/2018/10/Appeninn_2018H1_final.pdf
(UP)PENINN